in

Chloe Ferry: Φορώντας στρινγκ, δείχνει το νέο τατουάζ της και κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο

Η 26χρονη Αγγλίδα προκαλεί την ανδρική φαντασία

Το νέο, εντυπωσιακό τατουάζ της δράκο, το οποίο έκανε στο αριστερό μηρό της την Πέμπτη 24/2, έδειξε η Chloe Ferry στους περισσότερους από 3.700.000 followers της μέσω δύο βίντεο που δημοσίευσε στα Insta Stories της.

Στο πρώτο βίντεο, η σταρ του ριάλιτι Geordie Shore βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του studio τατουάζ, φορώντας ένα crop top και ένα μαύρο, δαντελένιο στρινγκ, και δείχνει στην κάμερα το μεγάλο τατουάζ της.

Διαφήμιση

«Νιώθω ότι ήρθε η ώρα να κάνω ένα καλό τατουάζ» τόνισε σε ένα από τα βίντεο, που ανέβασε στο Instagram.

Στο παρακάτω βίντεο, φορώντας ένα μικροσκοπικό στρινγκ και ένα μακρυμάνικο crop top, ποζάρει, με συνοδεία μουσικής, μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη, επιδεικνύει το τατουάζ και τους γλουτούς της.

 

Παρόλο που το τατουάζ δράκος της Chloe Ferryμοιάζει πολύ με αυτό της 31χρονης φίλης της Charlotte Crosby, η 26χρονη, διάσημη Αγγλίδα αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε από το τατουάζ κάποιας άλλης.

Charlotte Crosby

Όπως παραδέχτηκε, το τατουάζ της αποτελεί αντιγραφή του τατουάζ της Αμερικανίδας μοντέλου, influencer, YouTuber και make up artist Nikita Dragun. H τελευταία, η οποία μετρά πάνω από 9.100.000 ακόλουθους στο Instagram, έχει έναν μεγάλο, κόκκινο δράκο στην πλάτη της.

Nikita Dragun

H Chloe Ferry, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα DailyMail.com,  παραδέχτηκε πως στην πραγματικότητα δεν είναι όπως φαίνεται στο Instagram και παρόλο που αναρτά σέξι στιγμιότυπα με εσώρουχα, είναι πολύ ανασφαλής. Όπως υποστήριξε, όταν οι άνθρωποι της κάνουν κομπλιμέντα για το σώμα και την εμφάνισή της, εκείνη πιστεύει πως της λένε ψέματα.

«Φαίνομαι σέξι, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ, πολύ ανασφαλής. Μπορεί να νομίζετε ότι έχω αυτοπεποίθηση, αλλά όποτε τραβάω σέξι φωτογραφίες, γκρινιάζω, δεν είμαι σίγουρη αν δείχνω ωραία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Κολέτσα: Πήγε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τσικνήσει και μας έδειξε βρακακι. Viral Video κ επικό Upskirt

ΣΑΛΟΣ με το Viral Video που ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κ δείχνει το βρακί της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΛΕΤΣΑ