in

Σωσίας του Μαικλ Τζάκσον 50άρα Ελληνίδα τραγουδίστρια από ριάλιτι. Ποια είναι;

Είναι η Μάρω Λύτρα που γυμνάζεται και στα 51 της διατηρεί άψογη σιλουέτα!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram θυμίζει πάρα πολύ Michael Jackson και έκανε τους διαδικτυακούς φίλους να τη συγκρίνουν με αυτόν!

Διαφήμιση

Η Μάρω Λύτρα γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1970 και είναι σήμερα 51 ετών. Ξεκίνησε να τραγουδά από μικρή ηλικία σε μαγαζιά στο Μόντρεαλ κρυφά από τους γονείς της και το 2004 έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της Fame Story

Στο μουσικό reality show Fame Story 2 που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ANT1 η Μάρω αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Το ίδιο διάστημα ανέπτυξε μία σχέση με τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη, ενώ αίσθηση προκάλεσε το ερωτικό ντουέτο που ερμήνευσαν με τίτλο «Μίλα Μου».

Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγο της Αχιλλέα Πίτσιο, ενώ συνέχισε να διατηρεί σχέση με τον Κώστα Καραφώτη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Συνέντευξη της Adele: Μας πρήξανε τα συκώτια στη διαφήμιση αλλά ΠΑΤΟΣ. Πόσο τηλεθέαση έκανε

Viral video: Όσο υπάρχουν άνθρωποι. Θυσίασε το αυτοκίνητο του για να σώσει άλλους