in

Φωτογραφία: Το selfie που παραλίγο να μείνει στην ιστορία

Το σωστό timing μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, λένε. Σε φυσιολογικές, όμως, συνθήκες πόση σημασία μπορεί να έχει κάτι τέτοιο όταν το μοναδικό που θέλεις είναι να βγάλεις απλώς μία selfie φωτογραφία…

Μία χρήστης του Instagram, έβγαζε φωτογραφίες και πίσω της γινόταν ο «κακός» χαμός, αφού την ίδια ώρα ένα αεροπλάνο σημείωνε σφοδρή σύγκρουση, μετά από σκασμένο λάστιχο, στον διάδρομο απογείωσης.
Συγκεκριμένα, την ώρα που ένα αεροπλάνο της US Airways προσπαθούσε να απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια.

Έπειτα από απρόσμενο γεγονός με ένα από τα ελαστικά του αεροσκάφους, σύρθηκε στον αεροδιάδρομο με την μύτη να και δεν απογειώθηκε ποτέ.

Διαφήμιση

Έτσι, επιβάτες και πλήρωμα αναγκάστηκαν να κατέβουν από το αεροσκάφος με τη βοήθεια της σκάλας έκτακτης ανάγκης.Το περιστατικό έκανε άμεσα το γύρο του διαδικτύου όταν μια χρήστης του διαδικτύου τράβηξε φωτογραφίες και τις ανέβασε στο Twitter.

Μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε ήταν από το αεροσκάφος σχολιάζοντας: «Το αεροπλάνο μου μόλις συνετρίβη», ενώ σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια έβγαλε και μια Selfie για να θυμάται ενώ λίγο αργότερα στο λογαριασμό του ABC News στο instagram υπήρξαν και βιντεάκια από το ατύχημα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Πέταξέ το: Επιστήμονας λέει ότι το σουτιέν κάνει κακό στην υγεία. Δες τα οφέλη και θα το πετάξεις χθες

Η Κέιτ Άπτον με μαγιό σε αεροπλάνο χωρίς βαρύτητα προσπαθεί να τα κρατήσει στη θέση τους αλλά… φωτογραφίες