in

Το πιάτο της ημέρας: Η παράδοση στο πιάτο σας. Μυρωδάτο αρνάκι για ένα γρήγορο γεύμα

Το αρνάκι είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Αυτή, είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να μην σας λείπουν ποτέ οι παραδοσιακές γεύσεις.

Τι θα χρειαστείτε:

• 6 φιλέτα αρνιού

Διαφήμιση

• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

• 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

• 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Πως θα το ετοιμάσετε:

Συνδυάστε το δεντρολίβανο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Αλείψτε με το μείγμα την πάνω πλευρά από το κρέας και αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 15-25 λεπτά.

Σε ένα τηγάνι, βάλτε το λάδι και αφήστε το κάψει σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κρέας και ψήστε την κάθε πλευρά για περίπου 3 λεπτά. Στη συνέχεια, χαμηλώστε αρκετά τη φωτιά και αφήστε το κρέας να ψηθεί για 5 λεπτά στην κάθε πλευρά.

Αφαιρέστε τες από το τηγάνι και περιμένετε περίπου 5 λεπτά πριν σερβίρετε. Είστε έτοιμοι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το τουρλώνει το ποστάρει ανοίγει πόδια και ξετρελαίνει! Το video που διέλυσε το internet

Οι σωστές πατάτες φούρνου – Τραγανές και απολαυστικές