in

Το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Έχει μόλις 133 φωτογραφίες αλλά 2,2 εκ followers. Ο ΛΟΓΟΣ; H Μαρία Ντορόσινα δαιμονίζει όλα τα όσια και τα ιερά σου

Πριν σας ξετυλίξουμε το κουβάρι της Μαρία Ντορόσινα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους τύπους που πριν από 12 13 χρόνια έκατσαν κάτω και δημιούργησαν το Instagram.

Κι αυτό γιατί χάρις στην δική τους έμπνευση και στο ότι το έκαναν το πιο δημοφιλές social media, δόθηκε η ευκαιρία σε άσημους ανθρώπους και σε ακατέργαστα διαμάντια να λάμψουν. Να αποκτήσουν μεγάλη βάση κοινού και να κάνουν κάποια όνειρα πραγματικότητα.

Διαφήμιση

Η Μαρία Ντορόσινα είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που περιγράφουμε. Μια κοπέλα που ζει στην Αμερική και μέσα από το Instagram βρήκε τον τρόπο να πετύχει πράγματα για να ακολουθήσει την καριέρα μοντέλου που ήθελε.

Γι΄αυτό έβαλε μπρος το σώμα της, το γύμνασε, βοήθησε σημαντικά και η φύση με την προδιάθεση που την προίκισε και είναι από τις κοπέλες που τις κοιτάς και ψάχνεις με το μεγεθυντικό φακό να βρεις ατέλεια. Δεν θα βρεις. Πρόσωπο, στήθος, οπίσθια, όλα στην ιδανικότερη τους μορφή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Χατζηνικολάου: Προκάλεσε πολιτισμικό σοκ με αυτή τη selfie φωτογραφία

Τζένιφερ Άνιστον: Η τοπλες φωτογραφία που θα ήθελε να εξαφανίσει