in

Kylie Jenner: Σε σπάνια έξοδο, ένα μήνα μετά την γέννα του μικρού Wolf

Kylie Jenner Stormi

Η Kylie Jenner, 24, φωτογραφήθηκε σε μια χαλαρή έξοδό της στο Λος Άντζελες. Είναι μία από τις πρώτες φορές που βγαίνει έξω, από τότε που γέννησε το δεύτερο παιδί της, τον Wolf, στις 2 Φεβρουαρίου.

Η μεγιστάνας του makeup ήταν επίσης μαζί με την κόρη της Stormi, 4 ετών, καθώς έκανε τις δουλειές της με ένα ζεστό σύνολο, που περιλάμβανε ένα κρεμ φαρδύ πουλόβερ και μαύρο κολάν. Φορούσε επίσης λευκά αθλητικά παπούτσια και μια σκούρα καφέ μάσκα προσώπου, ενώ κρατούσε μια ασορτί τσάντα.

Διαφήμιση

Η μικρή Stormi φαινόταν επίσης κομψή με ένα κιτρινόμαυρο φούτερ, γκρι παντελόνι και λευκά και μπλε αθλητικά παπούτσια, καθώς η διάσημη μαμά της την κρατούσε από το χέρι. Είχε χαριτωμένες πλεξούδες στα μαλλιά της και φορούσε μικρά χρυσά σκουλαρίκια, καθώς χάζευε γύρω της.

Η τελευταία έξοδος της Kylie έρχεται αφότου ανακοίνωσε τη γέννηση του Wolf, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, που έδειχνε ένα κοντινό πλάνο του χεριού της και του χεριού του. «2/2/22», έγραψε δίπλα της με ένα emoji μπλε καρδιά.

Δεδομένου ότι προηγουμένως ήταν ιδιωτική σχετικά με την ημερομηνία τοκετού της, η ανάρτηση προκάλεσε έκπληξη και ενθουσίασε τους θαυμαστές, που περίμεναν να μάθουν αν γέννησε ή όχι. Συγκεκριμένα, η Kylie είχε κρατήσει τον εαυτό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της, τον Σεπτέμβριο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζήτω τα ελληνικά γυμνά: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σου δείχνει το ΘΑΜΝΟ της

Chaney Jones: Τραβάει όλα τα βλέμματα με ένα καφέ στρινγκ μπικίνι