in

Το χειρότερο ριάλιτι τηλεόρασης: Ήπιαν ούρα και σπέρμα γάιδαρου. Οι οπερατέρ ξερνούσαν. Ποιο survivor;


Οι διαγωνιζόμενοι του συγκεκριμένου ριάλιτι της τηλεόρασης μπορούσαν να υποστούν πολλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις οθόνες αλλά ακόμη και με στην πιο ακραία μορφή σκληρού ριάλιτι, υπάρχει μια γραμμή ευπρέπειας.

Αυτήν την ξεπέρασαν κατά τα γυρίσματα, όμως δεν την μετέδωσαν ποτέ!

Με οικοδεσπότη τον Joe Rogan, το Fear Factor ήταν μια εκπομπή ειδικά σχεδιασμένη για να προσελκύει τους θεατές που είχαν φοβίες και ήθελαν να δουν extreme καταστάσεις!

Διαφήμιση

Οι διαγωνιζόμενοι του Fear Factor διαγωνίζονταν για έπαθλο 50.000 δολάρια από το 2001 μέχρι το 2006

Η εκπομπή είχε σαν στόχο να επιστρέψει το 2011 αλλά έκανε μόλις ένα επεισόδιο το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ. Κόπηκε άπαξ δια παντός

Στο επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να παίξουν ένα παιχνίδι με πέταλα αλόγου. Όσο πιο μακριά το πέταγαν τόσο περισσότερο σπέρμα και ούρα γαϊδάρου έπρεπε να πιουν

Οι σημάνσεις που υπήρχανε κοντά στο στόχο υποδεικνύουν πόσο θα έπρεπε να πιει κάθε διαγωνιζόμενος και ακόμα κι αν έστελνε το πέταλο του πολύ κοντά στο κοντάρι, θα έπρεπε να πιει λίγη από κάθε μια από τις αηδιαστικές ουσίες.

Το επεισόδιο τελικά δεν μεταδόθηκε ποτέ και η αναβίωση του Fear Factor κόπηκε λίγο αργότερα,

Οι διαγωνιζόμενοι που αντιμετώπισαν την αποκαρδιωτική πρόκληση εξήγησαν πόσο απαίσιο ήταν, με τις δίδυμες Brynne και Claire Odioso να το αποκαλούν «τα πιο δύσκολα 15 λεπτά της ζωής τους» σε μια συνέντευξη του 2012.

Είπαν ότι αν έκανες εμετό, τότε έπρεπε να ξαναρχίσεις το ποτό σου, με τη μία εκ των διδύμων να αποκαλύπτει ότι έκανε εμετό στο ποτήρι της και έπρεπε να το ξαναπιεί.

Είπαν ότι ήταν τόσο απαίσιο που ακόμη και οι οπερατέρ έκαναν εμετό καθώς προσπαθούσαν να κινηματογραφήσουν το επεισόδιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κλιπ που απαγόρευσε το επεισόδιο εδώ, αλλά θα σας συμβούλευα πραγματικά να μην:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλόι Γκούντμαν: Πίνει τον χυμό της, ζορίζει το μαγιό και προσπαθεί να βολευτεί στην ξαπλώστρα

Η Viral φωτογραφία που έχει τρελάνει τους σαραντάρηδες – Εσύ θυμάσαι τι είναι αυτό; Η σπαζοκεφαλιά της ημέρας