Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Αυγ 20, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Τίνα Μεσσαροπούλου: Έξαλλη κατά Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. «Δεν μπορώ να ακούω ότι έκλαιγε στην τηλεόραση»
news

Τίνα Μεσσαροπούλου: Έξαλλη κατά Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. «Δεν μπορώ να ακούω ότι έκλαιγε στην τηλεόραση»

Αντώνης-Σωτήρης Στάμος
Last updated: 17 Φεβρουαρίου, 2025 9:30 πμ
Αντώνης-Σωτήρης Στάμος
Published: 17 Φεβρουαρίου, 2025
Share
SHARE

Την έντονη αντίδραση της Τίνας Μεσσαροπούλου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη συνέντευξή της στον Παντελή Τουτουντζή. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, δηλώνοντας ότι δεν περνούσε καλά, πήγαινε με κλάματα στη δουλειά και πως στην πραγματικότητα δεν ήθελε να γίνει παρουσιάστρια.

Ενότητες
  • «Ρε παιδιά, να κλαίει η Κωνσταντίνα;»
  • «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της»
  • «Δεν ήθελε να γίνει παρουσιάστρια και την είδε ο Λάκης;»
  • «Ξύνει πληγές που δεν χρειάζεται»
  • Συμπέρασμα

Ωστόσο, τα όσα είπε δεν έγιναν δεκτά με κατανόηση από την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία εξέφρασε την ενόχλησή της και άφησε αιχμές για το παρελθόν της Σπυροπούλου στον τηλεοπτικό χώρο.

«Ρε παιδιά, να κλαίει η Κωνσταντίνα;»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν έκρυψε την έκπληξή της για τους ισχυρισμούς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

«Αφήστε με τώρα γιατί έχω σκάσει. Ρε παιδιά, να κλαίει η Κωνσταντίνα; Να κλαίει; Καλά, οι άλλοι αφήστε τι κλάμα έχουν ρίξει, αλλά εγώ αυτό έμαθα τώρα, ότι έκλαιγε η Κωνσταντίνα».

Η δημοσιογράφος τόνισε ότι, παρότι η Σπυροπούλου έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της, θα έπρεπε να αναγνωρίζει τα λάθη του παρελθόντος και να αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτά.

«Πέρα από αυτό όμως, κάποια λάθη που έγιναν – γιατί έγιναν πολλά και σημαντικά λάθη κατά τη διάρκεια της καριέρας της – να έχουμε και την ενσυναίσθηση να τα συνειδητοποιούμε και να ζητάμε συγγνώμη.»

«Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της»

Η πιο σκληρή τοποθέτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου αφορούσε τις συνθήκες εργασίας που υπήρχαν στα τηλεοπτικά πλατό όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι εκπομπών.

«Το να ακούω αυτή τη στιγμή ότι έκλαιγε όταν ήταν στην τηλεόραση, ενώ γύρω της υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους, που έκλαιγαν, που δεν είχαν να φάνε γιατί έχασαν ξαφνικά τη δουλειά τους, γιατί δεν μπορούσαν να ανεχτούν κάποια συμπεριφορά απαράδεκτη, δε θέλω να το ακούω.»

Μάλιστα, εξέφρασε την αμφιβολία της για το κατά πόσο η Σπυροπούλου έχει αντιληφθεί πραγματικά τις συνέπειες της συμπεριφοράς της.

«Θεωρώ ότι πλέον τα έχει συνειδητοποιήσει αυτά, αλλά βλέπω ότι τελικά δεν τα έχει συνειδητοποιήσει.»

«Δεν ήθελε να γίνει παρουσιάστρια και την είδε ο Λάκης;»

Η δημοσιογράφος στάθηκε επίσης σε μια ακόμη δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σύμφωνα με την οποία δεν ήθελε να γίνει παρουσιάστρια και ότι η καριέρα της ξεκίνησε επειδή την ανακάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Την ακούω να λέει ότι δεν ήθελε να γίνει παρουσιάστρια και με το ζόρι την πήρε ο Λάκης που την έλεγε ‘Βουγιούκλω’. Θα τρίζουν τα κόκκαλά της. Τι να σου πω τώρα… Μην απαντήσει η Μενεγάκη κάποια στιγμή, δε ξέρω.»

Αφήνοντας υπονοούμενα για το πώς προέκυψε η τηλεοπτική της καριέρα, συνέχισε:

«Δεν ήθελε να γίνει παρουσιάστρια και την είδε ο Λάκης… Που την είδε ο Λάκης δε μας λέει. Στη Σύμη. Που στη Σύμη;»

«Ξύνει πληγές που δεν χρειάζεται»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου κατέληξε λέγοντας ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχώς αναμοχλεύει το παρελθόν της, κάτι που τελικά γυρίζει εναντίον της.

«Ξύνει πληγές. Το κάνει συνέχεια. Ξέρει ότι αυτή η συζήτηση, κάθε φορά που το κάνει η ίδια, είναι εις βάρος της, γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν ζήσει δυσάρεστες καταστάσεις μέσα στα τηλεοπτικά πλατό.»

Επιπλέον, προειδοποίησε ότι, αν συνεχίσει να αναφέρεται στο παρελθόν της, θα ανοίξουν ξανά στόματα που μέχρι τώρα έχουν σιωπήσει:

«Γιατί πρέπει να ανοίξει πάλι το στόμα τους και να αρχίσουν να λένε; Και ξέρουμε ότι δε μιλάνε άδικα.»

Συμπέρασμα

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι αποκαλύψεις της για την τηλεοπτική της καριέρα προκάλεσαν αντιδράσεις, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να εκφράζει δημόσια την ενόχλησή της. Η δημοσιογράφος κατηγόρησε την πρώην παρουσιάστρια ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα, ενώ στην πραγματικότητα πολλοί άνθρωποι υπέφεραν λόγω της συμπεριφοράς της.

Το ερώτημα που μένει είναι αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα απαντήσει ή αν θα επιλέξει να αφήσει το θέμα να ξεχαστεί…

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑντώνης-Σωτήρης Στάμος
Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα; Τρέξιμο και γράψιμο. Email επικοινωνία στο sotiris@koolnews.gr instagram facebook
Weather
25°C
Athens
clear sky
26° _ 23°
63%
3 km/h
Τε
32 °C
Πε
33 °C
Πα
35 °C
Σα
34 °C
Κυ
32 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η εκθαμβωτική εμφάνιση με χρυσό μπικίνι στο Σαν Τροπέ

Kool Team
2 Min Read

Το «φιλί της ζωής»: η φωτογραφία που κέρδισε Pulitzer και έσωσε μια ζωή

Kool Team
4 Min Read

Έγκλημα, καταδίκη, εκτέλεση: Το τέλος μιας υπόθεσης 43 ετών στη Φλόριντα – Σκότωσε το 83 εκτελέστηκε χθες

Kool Team
3 Min Read

Ολη η ΛΙΣΤΑ 2025: Αν έχεις αυτό το PIN, άλλαξέ το ΤΩΡΑ – είναι το πρώτο που δοκιμάζουν οι απατεώνες!

Kool Team
1 Min Read

You Might Also Like

λιζα δουκακαρου
Medianews

Λίζα Δουκακάρου: Η απώλεια του συζύγου και ο δευτερος γάμος

1 Min Read
news

Θρήνος στη Ρόδο: Έγκυος έφυγε από τη ζωή λίγα 24ωρα μετά το εξιτήριο – Μάχη για το μωρό της στη ΜΕΘ

3 Min Read
Sports

Το κατάλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κατεβάζει τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ μπας και γεμίσει

3 Min Read
news

Ο Ευαγγελάτος έκανε το θΑΥΜΑ ΤΟΥ: Βρέθηκε ο 78χρονος από την Κοζάνη που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη – Είναι καλά στην υγεία του

1 Min Read
Showbiz

Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση με την αναπαράσταση της απόπειρας βιασμού και μηνύσεις στη δικαστική αίθουσα

3 Min Read
koolgirls

Πιο σέξι δεν την έχεις φανταστεί! Η Σάρλοτ ΜακΚίνι πίανει μικρόφωνο και… είναι φωνάρα

1 Min Read
news

Σκότωσε στην Αυστραλία – Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

1 Min Read
hotkoolgirlsLifestyle

Demi Rose: Ανεβάζει τη θερμοκρασία, επιδεικνύοντας τις πλούσιες καμπύλες της

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?