Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Απρ 22, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Τηλεθέαση στα Πρωινάδικα: Σαρωτική η Σκορδά ξεπέρασε το 20%
Media

Τηλεθέαση στα Πρωινάδικα: Σαρωτική η Σκορδά ξεπέρασε το 20%

Kool Team
Last updated: 25 Σεπτεμβρίου, 2024 11:32 πμ
Kool Team
Published: 25 Σεπτεμβρίου, 2024
Share
SHARE

Χθες, στις 24 Σεπτεμβρίου, η πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης προσέφερε ένα δυναμικό πεδίο ανταγωνισμού ανάμεσα στα κορυφαία κανάλια, με τις εκπομπές να διεκδικούν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Οι πρωινές εκπομπές αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά προϊόντα, καθώς προσελκύουν τόσο το δυναμικό κοινό, δηλαδή τις ηλικίες 18-54, όσο και το συνολικό κοινό. Η μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη είναι αμφίρροπη, με τις εκπομπές να προσφέρουν ποικίλη θεματολογία, από ενημερωτικές συζητήσεις και κοινωνικά θέματα, μέχρι πιο χαλαρή ψυχαγωγία και lifestyle περιεχόμενο.

Τα νούμερα τηλεθέασης για χθες δείχνουν ενδιαφέρουσες τάσεις, με ορισμένες εκπομπές να σημειώνουν υψηλότερες αποδόσεις στο δυναμικό κοινό και άλλες στο συνολικό, καταδεικνύοντας την προτίμηση του κοινού ανάλογα με το περιεχόμενο και το ύφος της κάθε εκπομπής. Η πρωινή ζώνη είναι κρίσιμη για τα κανάλια, καθώς δημιουργεί το υπόβαθρο για την επιτυχία ολόκληρης της ημέρας, τόσο από άποψη τηλεθέασης όσο και εμπορικών διαφημίσεων. Τα χθεσινά αποτελέσματα αποτυπώνουν τον σκληρό ανταγωνισμό, με πολλές εκπομπές να διεκδικούν την πρώτη θέση σε διάφορα κοινά και να προσπαθούν να εδραιώσουν τη θέση τους σε αυτή την απαιτητική τηλεοπτική ζώνη.

Παρακάτω ακολουθεί η αναλυτική κατανομή της τηλεθέασης, τόσο για το δυναμικό κοινό όσο και για το σύνολο, για τις κυριότερες πρωινές εκπομπές της ημέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εκπομπή “Buongiorno” του Mega σημείωσε κορυφαία επίδοση στο δυναμικό κοινό με 21%, ενώ το συνολικό της ποσοστό έφτασε το 14.9%.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” του ANT1 βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό με 13.2% και πολύ κοντά στο συνολικό κοινό με 14%. Η “Super Κατερίνα” στον Alpha κατέγραψε αντίστοιχα 12.4% στο δυναμικό κοινό και 12.9% στο συνολικό.

Ακολουθεί η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star με ποσοστό 10.5% στο δυναμικό κοινό και 11.1% στο συνολικό. Σημαντική άνοδο είχε η εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Αταίριαστοι”, που αν και στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε 9.5%, στο συνολικό κοινό κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό με 19%.

Η εκπομπή “Breakfast at Star” συγκέντρωσε 8% στο δυναμικό και 8.4% στο συνολικό κοινό, ενώ η εκπομπή “Live You” του ΣΚΑΪ είχε 6.5% και 12.5% αντίστοιχα. Η εκπομπή της ΕΡΤ1, “Πρωίαν σε Είδον”, συγκέντρωσε 5.6% στο δυναμικό κοινό αλλά υποχώρησε στο 4.4% στο συνολικό κοινό.

Τέλος, η εκπομπή “Πρωινό Σου Σου” στο Open είχε το χαμηλότερο ποσοστό της ημέρας, με 3.5% στο δυναμικό κοινό και 4.9% στο συνολικό.

Αυτά τα αποτελέσματα καταδεικνύουν τις τάσεις των τηλεθεατών και την προτίμησή τους για διαφορετικούς τύπους πρωινών εκπομπών ανάλογα με τη θεματολογία και το ύφος τους, με ορισμένες εκπομπές να ξεχωρίζουν στο συνολικό κοινό και άλλες στο δυναμικό.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Φαίη Σκορδά
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
21°C
Athens
broken clouds
23° _ 19°
61%
6 km/h
Τε
20 °C
Πε
14 °C
Πα
19 °C
Σα
21 °C
Κυ
23 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Κρήτη: Η μοιραία σύμπτωση που παγώνει το αίμα – Ενώ ο 38χρονος ήταν στην Αστυνομία, το κινητό της αγνοούμενης «εξέπεμπε» στο βουνό

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Media

Shopping Star: Πήγε για ένα βρακί και τσακώθηκε ξανά. Η αγαπημένη πρώην παίκτρια Ιωάννα Κουσκούση. Viral video ξανά

1 Min Read
σκυλος πιτμπουλ
AnimalsMedianews

Σκύλος: Πιτ μπουλ έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του μικρού κοριτσιού

2 Min Read
Media

Προβληματισμός: Βλέπουν το επεισόδιο του Σασμού και γυρνάνε την πλάτη στον Βασίλη Μπισμπίκη – Τι τηλεθέαση έκανε το “Αυτή η νύχτα μένει”

2 Min Read
Media

Ρουκ Ζούκ: Σάλταρε η Ζέτα Μακρυπούλια. Παίκτρια ζήτησε ΚΟ-ΚΟ Viral βίντεο Τρελό γέλιο

6 Min Read
Media

Νεκρή κριτής του ριάλιτι Next Top Model – Έπασχε από κατάθλιψη – Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και πριν χρόνια

2 Min Read
Media

Power of love: Αποχώρησε με «γαλλικά» η Μαρκέλλα από το ριάλιτι «Άντε γαμ…»

1 Min Read
Media

Γιώργος Τσαλίκης: Δικάζει τον Τάσο Ξιαρχο. Ξυπνήσαμε πια και μιλάμε δεν το βουλώνουμε

1 Min Read
Ελενα μπαση ηλικια, elena mpasi, elena mpasi ilikia
Medianews

The Bachelor: Η πραγματική ηλικία της Έλενας Μπάση που λέει 38 είναι ακόμα πιο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?