in , ,

Tik Tok: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι δημιουργοί στον κόσμο για το 2022

Σε περίπτωση που δεν το είχατε ακούσει, με ένα πετυχημένο Tik Tok video, μπορείς να κερδίσεις εκατομμύρια.

Το TikTok έχει εκραγεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, χάρη στην παράξενη ιδιότητά του να μας μαγεύει, με τα σύντομα βίντεο του. Οι αστέρες του TikTok χρησιμοποιούν τις διάφορες ικανότητές τους, είτε είναι βίντεο χορού και κωμωδίας, είτε μακιγιάζ, για να τραβήξουν όσους περισσότερους θαυμαστές στην σελίδα τους.

Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στον κόσμο των πλουσιότερων αστέρων του TiKTok.

6. Avani Gregg

Διαφήμιση

Κέρδη: 4,75 εκατομμύρια δολάρια

Ακόλουθοι TikTok: 39 εκατομμύρια

Ένα από τα πρώτα αστέρια του μακιγιάζ στο TikTok, η Avani Gregg, ήταν επίσης ένα από τα αρχικά μέλη του Hype House. Το Hype House αποτελούνταν από μια ομάδα infuencers, που έκανε τα μέλη της διάσημα, όταν το TikTok έκανε για πρώτη φορά την άνοδό του, το 2019. Τώρα έχει τακτικούς πελάτες μια σειρά από γνωστά ονόματα του χώρου, κυρίως όμως τις αδερφές D’Amelio.

5. Bella Poarch

Κέρδη: 5 εκατομμύρια δολάρια

Aκόλουθοι TikTok: 87 εκατομμύρια

Η Φιλιππινο-Αμερικανίδα Bella Poarch μπορεί να έχει την πιο σύντομη επιτυχία στην ιστορία του TikTok, αφού χρειάστηκε λίγο περισσότερο από 18 μήνες, για να γίνει τρίτη στη λίστα με τους περισσότερους followers. Γνωστή για τα εντυπωσιακά μαλλιά και μακιγιάζ της, η Poarch ανεβάζει βίντεο με χορευτικά, ενώ παράλληλα έχει κάνει συνεργασίες με την Pepsi και την Prada, κυκλοφορώντας το πρώτο της single στα τέλη του περασμένου έτους.

4.Josh Richards


Κέρδη: 5 εκατομμύρια δολάρια

Aκόλουθοι TikTok: 25 εκατομμύρια

Το TikTok του Josh Richards είναι γεμάτο χορό και ανόητα σκετς. Έχει το δικό του brand ενεργειακών ποτών, παρουσιάζει το podcast Barstool Sports και έχει παράλληλα μερίδιο στην εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων, Animal Capital, στην οποία είναι συνιδρυτής.

3. Addison Rae


Κέρδη: 8,5 εκατομμύρια δολάρια

Aκόλουθοι TikTok: 86 εκατομμύρια

Πρώην φοιτήτρια του LSU, δημιουργεί βίντεο με βάση το υπόβαθρό της στον ανταγωνιστικό χορό. Μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες, ίδρυσε το Hype House και έκτοτε έγινε ίσως η μεγαλύτερη σταρ που αναδύθηκε από την εφαρμογή μέχρι στιγμής, κυκλοφορώντας ένα single και πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Netflix, He’s All That.

2. Dixie D’Amelio


Κέρδη: 15 εκατομμύρια δολάρια

Ακόλουθοι TikTok: 84,1 εκατομμύρια

Η μεγαλύτερη αδελφή D’Amelio, με λιγότερους ακόλουθους, παραμένει το δεύτερο άτομο με τα υψηλότερα κέρδη στην πλατφόρμα και αυτό κάτι σημαίνει. Εξίσου ταλαντούχα με την αδερφή της Charli, η Dixie προσπάθησε να διαφοροποιήσει την καριέρα της, ξεφεύγοντας από την προηγουμένως “καθαρή” εικόνα της, κυκλοφορώντας ένα single και υπογράφοντας συμφωνία με τη Hulu.

1. Charli D’Amelio


Κέρδη: 17,5 εκατομμύρια δολάρια

Ακόλουθοι TikTok: 133 εκατομμύρια

Στα 17 της χρόνια, η Charli D’Emelio, έχει μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας στο TikTok και τους περισσότερους followers στην εφαρμογή, έχοντας δημιουργήσει ένα κοινό κυριολεκτικά εκατοντάδων εκατομμυρίων, αφότου τα χορευτικά της βίντεο έγιναν viral. Έκτοτε άνοιξε συναυλία για τους Jonas Brothers στο Μπρούκλιν, υπέγραψε συμφωνία για να γίνει το πρόσωπο της Hollister και παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, για να καταγράψει την εκδήλωση της Prada. Μαζί με την οικογένειά της, θα γυρίσουν το δικό τους ριάλιτι φέτος.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ashley Olsen φοράει το ‘It’ sneaker του 2022

Lily James: Θέλει να προκαλέσει διάλογο με τον ρόλο της ως Pamela Anderson