in

ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Τι κοιτάνε οι γυναίκες πρώτο σε έναν άντρα; – And the winner is… Δες το Viral βίντεο

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για αυτό που κοιτάνε πρώτο οι γυναίκες σε έναν άντρα. Όλες όμως δεν έχουν έμπρακτες αποδείξεις, αλλά μόνο λόγια, βασισμένα στην εμπειρία μεν, αλλά λόγια.

Στο Viral βίντεο που ακολουθεί παίρνουμε απαντήσεις με ντοκουμέντα και καταργείται και ένας μεγάλος μύθος που έδινε πάτημα στις γυναίκες να κράζουν το ανδρικό φύλο.

Διαφήμιση

Ένας καλογυμνασμένος άνδρας βάζει ένα πουκάμισο και ένα τζιν που να τον αναδεικνύουν, βάζει γυαλιά, γίνεται όσο πιο ακαταμάχητος γίνεται και με ένα σακίδιο με τέσσερις μικρές καμερούλες καταγράφει τα σημεία που κοιτάζουν οι γυναίκες πάνω του.

Πρόσωπο, καβάλος, οπίσθια και δικέφαλος είναι τα 4 σημεία.

Και όπως θα καταλάβετε ο δικέφαλος του τύπου και η γραμμή που σχηματίζεται κεντρίζει το βλέμμα των γυναικών, με κάποιες από αυτές μάλιστα να του την πέφτουν στεγνά.

Δεύτερος έρχεται ο καβάλος και μετά ο πωπός. Για το πρόσωπο ούτε λόγος…Όχι, για να μη λένε ότι μόνο εμείς αντικειμενοποιούμε το γυναικείο σώμα και μένουμε στο φαίνεσθαι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Όταν πανηγύρισαν οι… άπιστοι – Η ημέρα που αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία στην Ελλάδα

Viral: Η μεγαλύτερη απόσταση που μπορείτε να κάνετε περπατώντας. Πόσες μέρες θα χρειαστείτε;