in

Τι έκανες ρε Μίλτο: Έκλεισε στόματα ο Τεντόγλου και προσγειώθηκε στα 8,41, αφού του ακύρωσαν το άλμα στα 8,40

Μίλτος Τεντόγλου: Του ακύρωσαν το 8,40 και έκανε 8,41

Διαφήμιση

Έντονος είναι ο σχολιασμός που επικρατεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή το γεγονός πως το απίθανο άλμα του Μ΄λτου Τεντόγλου 8,40, ακυρώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου. Το άλμα του Έλληνα Ολυμπιονίκη, στο Τορούν της Πολωνίας, που ήταν κορυφαίο στον κόσμο για το 2023, ακυρώθηκε λόγω… παπουτσιών!

Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φορούσε την έκδοση “Black Panther” των ειδικά σχεδιασμένων για άλμα εις μήκος παπουτσιών της Adidas, η οποία μάλιστα, τα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (limited edition).

https://www.youtube.com/watch?v=u8zqFq1HkjI

Σύμφωνα με τη World Athletics, το μοντέλο αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες άλματος εις μήκος. Όμως, κανείς δεν είχε ελέγξει τα παπούτσια του Τεντόγλου πριν εκκινήσει τις προσπάθειές του στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν.

Στο μίτινγκ στο Λιεβέν όμως, ο Μίλτος Τεντόγλου… έκλεισε στόματα με ιδανικό τρόπο, αφού το άλμα του ήταν και πάλι το κορυφαίο για φέτος στον κόσμο. Ο Έλληνας αθλητής προσγειώθηκε στα 8.41μ και έστειλε μήνυμα πως είναι ο κορυφαίος!

Τι έκανες ρε Μίλτο: Έκλεισε στόματα ο Τεντόγλου και προσγειώθηκε στα 8,41, αφού του ακύρωσαν το άλμα στα 8,40

Δείτε την ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου για τον Μίλτο Τεντόγλου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ρόμπιν Λάιβλι: Η αδερφή της Μπλέικ Λάιβλι είναι επίσης κούκλα και ηθοποιός

Η Βίκυ Καγιά στο κέντρο της Αθήνας: Βγήκε άβαφη με χαλαρή εμφάνιση και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της