Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Απρ 30, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα δύο «όχι» στη Eurovision
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα δύο «όχι» στη Eurovision

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 13 Μαΐου, 2022 1:58 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 13 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και την επαγγελματική.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντά στον γάμο. Δηλαδή, και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να απαντήσω όσον αφορά το γάμο. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω» δήλωσε o frontman των Onirama για το ενδεχόμενο να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε πως ο 43χρονος τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με την Σίσσυ Χρηστίδου από το 2009 έως το 2019. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο, οι οποίοι πάντα θα τους ενώνουν. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, οι ισορροπίες στον γάμο του με την όμορφη παρουσιάστρια χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

«Θεωρώ ότι τα ΜΜΕ μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές και στεναχωρήθηκα για αρκετά θέματα. Καταλαβαίνω, ωστόσο, πως όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό μου, μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Ευτυχώς, προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι σεβάστηκαν πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν διαφορετικά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, με συγκίνησαν. Οπότε, θεωρώ πως τα Μέσα μου έχουν φερθεί αρκετά καλά» τόνισε, στη συνέχεια, σχετικά με τον τρόπο που τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι «εισβάλλουν» στα προσωπικά του και τα προβάλλουν.

Σχετικά με το πώς βίωσε την καραντίνα, υποστήριξε: «Στην αρχή με βόλεψε. Επειδή και η προσωπική μου ζωή, πέρα από την επαγγελματική ήταν πάντα λίγο στα κόκκινα, μετά το αρχικό σοκ “τι είναι αυτό που συμβαίνει;”, άρχισα να κάνω γυμναστική, να μαγειρεύω, είχα περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Μετά όμως άρχισε να επηρεάζεται το επαγγελματικό-οικονομικό κομμάτι. Σκεφτόμουν πόσο θα τραβήξει, όλη αυτή η ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Εκεί, αρκετές φορές με πήρε από κάτω».

Παρόλο που δύο φορές ο Θοδωρής Μαραντίνης και η ομάδα του, Onirama, έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν στη Eurovision, εκείνοι και τις δύο φορές αρνήθηκαν. Σχετικά με αυτό, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε: «Και τις δύο φορές που μας το πρότειναν, εμείς είχαμε εμφανίσεις κάθε εβδομάδα στην Αθήνα, κάναμε δίσκο, ήταν πολύ κακό time. Eιδικά εκείνη την περίοδο η Eurovision είχε μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα, όποιος τραγουδιστής πήγαινε, τον ακολουθούσαν παντού. Εμείς εκείνη τη στιγμή δεν θέλαμε να πάρουμε αυτή την βαρύτητα. Aν μας το προτείνουν ξανά, μπορεί να πάμε. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Είναι όλα θέμα timing. Εκείνη τη στιγμή, δηλαδή, να νιώθουμε ότι μπορούμε να το υπηρετήσουμε και το τραγούδι να μας εκφράζει».

https://www.youtube.com/watch?v=J8EfPx9T8LE

 

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Θοδωρής ΜαραντίνηςΣίσσυ Χρηστίδου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
23°C
Athens
few clouds
24° _ 21°
54%
4 km/h
Πε
22 °C
Πα
13 °C
Σα
15 °C
Κυ
16 °C
Δε
19 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Survivor: Το «φλερτ» που δεν περίμενε κανείς – Ο Τούρκος Baris εξομολογήθηκε τον έρωτά του για παίκτρια της ελληνικής ομάδας

Kool Team
3 Min Read

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά μετά την Μπαντόσα – Το συγκινητικό μήνυμα μέσα από το κορτ

Kool Team
3 Min Read

Ανατροπή στον καιρό: Έρχεται «βίαιη» πτώση της θερμοκρασίας 10 βαθμών και 8 μποφόρ – Πότε θα χτυπήσουν οι βροχές στην Αττική

Kool Team
3 Min Read

Θρήνος για τον 13χρονο Κωνσταντίνο: Πώς συνέβη το μετωπικό στην Ηλεία – Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του διευθυντή των Κρεστένων

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Βίκυ ΚΑΓΙΑ: Δείτε τη σε φωτογράφιση ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ και τα Φωτοσόπια

1 Min Read

Σάρλοτ Ντόσον: Έβαλε μαγιό για να πετύχει υψηλότερη τιμή στο σπίτι, δεν τα κατάφερε και αυτοκτόνησε – Η τραγική ιστορία

1 Min Read
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου του Σπύρου Μαρτίκα

2 Min Read
Showbiz

Τα νεότερα για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τις 2 επεμβάσεις

1 Min Read

Το Τατουάζ: ΕΚΤΑΚΤΕΣ Ανεξέλεγκτες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Πάει για 70% τηλεθέαση σημερα. ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ

2 Min Read
Ζάιρα Νάρα
Showbiz

Ζάιρα Νάρα: Έχει σβήσει τελείως την αδερφή της Γουάντα Νάρα. Σχεδόν γυμνή στο instagram

1 Min Read
Showbiz

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Στήνει το κινητό τηλέφωνο, το βάζει να γράφει και … Σκέτη απόλαυση! Με το μαγιό βουτάει για μπάνιο

1 Min Read
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την με μαγιό χωρις μακιγιάζ σε αδημοσίευτη φωτογραφία του 1995

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?