in

Ποια ΟΠΙΣΘΙΑ; Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο χωρίς ΣΟΥΤΙΕΝ χαρίζει Αδιανόητο Side Boobs

Και καθώς το φεστιβάλ Coachella 2022 στην Καλιφόρνια και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνεχίζεται, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο έκανε και σήμερα μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και διέλυσε το Instagram.

Ένα φεστιβάλ από τα πιο γνωστά τον ΗΠΑ, που συγκεντρώνει πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, επώνυμους επισκέπτες, πολλά events, ωραίο φαγητό, αλλά αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα είναι οι Boho εμφανίσεις.

Διαφήμιση

Μπόχο και κάντρι έχουν την τιμητική τους και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό το στυλ.

Χθες με άσπρη ολόσωμη φόρμα και σήμερα με μαύρο σορτσάκι και τοπάκι χωρίς σουτιέν έκλεψε τις εντυπώσεις και λειτουργούσε παντού σαν πυρήνας διασκέδασης.

Η Alessandra Ambrosio χόρευε και το κούναγε στο ρυθμό της μουσικής ενώ δίπλα της τα κινητά έπαιρναν φωτιά. Σε ελάχιστα λεπτά το κέφι μεταδιδόταν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Από την χθεσινή της εμφάνιση εμείς κρατάμε το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Alessandra Ambrosio στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και νομίζουμε είναι αυτό που αξίζει να θυμόμαστε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρία Λέκα: Ταξιδεύει μπίζνες με χαβιάρια και σαμπάνιες. Έχει πιασει το νόημα. Από το ριάλιτι κ τη Λάρισα στον Πύργο Ντόναλντ Τραμπ

Η Ελένη Φουρέιρα και το ΤΑΤΟΥΑΖ στο… Ποιον πρώην της και που έχει χτυπήσει Tattoo