in ,

Just the 2 us: Έρχονται αλλαγές στο live του J2US του Σαββάτου

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και είπε, ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές λόγω κορονοϊού! Στις κερκίδες θα υπάρχουν μπαλόνια, οι τεχνικοί θα είναι οι μισοί από ότι πριν, ενώ τα ζευγάρια θα μπαίνουν ένα- ένα μέσα ώστε να μην έρχονται σε επαφή και θα τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας…
«Δεν πρόκειται να σταματήσω να παίρνω μέτρα αλλά και να λέω ό,τι συμβαίνει. Μπορεί να έχω αποστειρώσει το περιεχόμενο παρόλα αυτά μια χαρά θα διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή που απασχολεί αρκετές οικογένειες άρα πρέπει να κρατήσω ισορροπίες… Δεν θα επιτρέψω την είσοδο σε κανέναν εάν δεν έχει αρνητικό τεστ», είπε!
Μίλησε και για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι καλά και θα είναι στο live, ο Αναστάσιος Ράμμος αναμένει το τεστ του και αν είναι θετικό θα υπάρξει άλλος coach για την Κατερίνα, ενώ αρνητική είναι και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία θα είναι στο live κανονικά και μάλιστα με ένα ντουέτο έκπληξη.

«Είχαμε κανονίσει με τον Γιώργο Τσαλίκη να κάνουμε ένα ντουέτο δικό μας, το “Καλύτερα οι δυο μας”, αν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν ήταν καλά, δυστυχώς δεν θα το δείτε αυτό”.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral: Σοκαριστικη ΑΝΑΡΤΗΣΗ Αναισθησιολογου. Κλαίνε πριν διασωληνωθούν 40άρηδες και 50άρηδες στη Θεσσαλονίκη

αδωνις γεωργιάδης

Αδωνις Γεωργιάδης. Τεράστια ΠΡΟΣΤΙΜΑ στα ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ γιατι ανεβάσαν τις τιμές