in

Θέμης Αδαμαντίδης: Αποκάλυψε το λόγο που έδωσε σε 2 από τους 5 γιους του το όνομα Θέμης Αδαμαντίδης

Σε τηλεοπτική συνέντευξή που έδωσε σε δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Το πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Αναφέρθηκε για την πορεία του στο Just the two of us και τη Σάσα Σταμάτη λέγοντας ότι ίσως θα πρέπει να το πάρει λίγο περισσότερο πάνω του, ενώ δήλωσε χαρούμενος που κάνει πρεμιέρα στο Εμπατή North μαζί με το Λευτέρη Πανταζή.

Για το πάθος του με τον τζόγο ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε ότι όλοι έχουμε πάθη και είναι κάτι που τουλάχιστον αυτό δεν κάνει κακό στους άλλους!

Διαφήμιση

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο για τον λόγο που σε δύο από τους πέντε γιους του έχει δώσει το όνομα Θέμης Αδαμαντίδης και ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε αφοπλιστικά απάντησε ότι…

Επειδή μπόρεσα και μου αρέσει το όνομά μου.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει κάνει στο YouTube σχεδόν 35 εκατομμύρια με το τραγούδι “στην καρδιά” που είναι από τα πιο πετυχημένα ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Παναθηναϊκός: Έτσι έβαλε 7 πόντους σε 8 δευτερόλεπτα και νίκησε τη Φενέρ. Viral Video

Μιχάλης Χατζηγιάννης Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Διπλή εμφάνιση στο Christmas Theater