in

The Bachelor: Παναγιώτης Βασιλάκος Είναι λάθος της Νικολέτας αν έχει πληγωθεί τις έχω φερθεί όμορφα και ξηγημένα

Για την εμπειρία του ως Bachelor μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές και για τον επόμενο εργένη του ριάλιτι του Alpha.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέφερε ότι έχω πάρα πολλές εμπειρίες να θυμάμαι από το μπάτσελορ. Τα κορίτσια μου χάρισαν πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα, μου άνοιξαν την καρδιά τους και τον εαυτό τους και τις γνώρισα όλες μία προς μία.

Σήμερα μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια εκτός από τη Νικολέτα η οποία και έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει κάνει σχέση. Εναι λάθος της Νικολέτας αν έχει πληγωθεί από εμένα εγώ της έχω φερθεί όμορφα και ξηγημένα.

Διαφήμιση

Η Νικολέτα ήταν ξεκάθαρα το κορίτσι που μου ταίριαζε περισσότερο. Με έκανε να είμαι ο εαυτός μου και με έκανε να νιώθω πάρα πολύ οικεία μαζί της. Τρέφω πολύ όμορφα συναισθήματα τόσο για τη Νικολέτα όσο και για την οικογένειά της συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσο για τις συμβουλές του προς τον επόμενο Έλληνα μπάτσελορ τον Αλέξη Παππά τον οποίο βέβαια δεν κατονόμασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος τόνισε ότι πρέπει να το ζήσει στο έπακρο να είναι ο εαυτός του ενώ είναι υποχρεωμένος να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά.

Mπορεί να του έρθει ο έρωτας από εκεί που δεν το περιμένει. Επίσης θα πρέπει να προστατέψει τα κορίτσια και να μην τις αφήσει να χάσουν τον εαυτό τους. Δεν είναι και το πιο όμορφο πράγμα να διεκδικούν τόσες γυναίκες τον ίδιο άνδρα και θέλει διακριτικότητα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
χρηστος μαστορας μελισσες

Viral Βίντεο Μέλισσες Χρήστος Μάστορας: Νόσησε από τον Covid και έκανε το Astrazeneca

Γιατρός πέταξε στα σκουπίδια το εμβόλιο και έδωσε πιστοποιητικό σε αρνητές του κορονοιου