in

The Bachelor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Άννα Ζένιου, ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Είναι τελικά μαζί ή όχι;

Την Άννα Ζένιου συνάντησαν χθες, Πέμπτη 28/4, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες ήθελαν την πρώην παίκτρια του Bachelor να είναι σε σχέση με τον Αλέξη Παππά. Οι δύο τους, ωστόσο, δεν είχαν καμία δημόσια δήλωση για τις εν λόγω φήμες, ούτε τις είχαν επιβεβαιώσει ούτε τις είχαν διαψεύσει.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά, όμως, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», η Άννα Ζένιου απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει καμία στενή επαφή με τον Αλέξη Παππά.

«Δεν περιμένω κανέναν Αλέξη Παππά. Έπαθες σοκ; Δεν μου λείπει κανένας Αλέξης. Κοιτάω μπροστά. Δεν μιλάω πλέον με τον Αλέξη. Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία. Αραιά και πού μπορεί να μιλήσουμε. Αυτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Δεν ασχολούμαι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει τελείως για μένα. Μερικές φορές καλύτερα να τον βγάζεις από τη ζωή σου, για να είσαι καλά» δήλωσε η Άννα Ζένιου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ρεγγίνα Μακέδου: Βρέθηκε συμβατός δότης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών! – Τι λέει η ίδια για τη μάχη της με τη λευχαιμία

Γιώργος Χειμωνέτος: Η μάχη να πάρει πίσω το σπίτι του που βγήκε σε πλειστηριασμό – «Μου ζήτησαν 50.000 ευρώ για διακανονισμό, δεν τα είχα…»