in

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο Πυρρίχιος χορός του στη βροχή είναι το κορυφαίο Viral Βίντεο των ημερών

Ένα viral βίντεο με τον πυρρίχιο χορό του στη βροχή ανέβασε ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης στο νέο του προφίλ στο Instagram με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δημιουργία του! Το πρώτο του προφίλ είχε πέσει θύμα hacking και το είχε χάσει. Το συγκεκριμένο βίντεο, υπήρχε στο παλιό του προφίλ και επειδή είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει θεώρησε πως πρέπει να υπάρχει ξανά!

Συνόδευσε το βίντεο με μία μακροσκελή ανάρτηση αναφέροντας:

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι και μία εσωτερική φωνή μέσα μου, να με καθοδηγεί.
Θεώρησα, από μικρός, ότι το να υπακούω σε αυτή τη φωνή είναι ένας καλός λόγος για να ζω.
Αυτή η φωνή είχε πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη ζωή μου,
γιατί αυτά που μου ζητούσε ήταν πάντα συναρπαστικά. Ήταν τόσο συναρπαστικά που όταν τα πραγματοποιούσα, πολλοί από τους ανθρώπους γύρω μου, με έβλεπαν σαν τρελό.

Εγώ όμως ήξερα ότι απλώς υπακούω σε αυτό που μου λέει το ένστικτό μου – η ψυχή μου – το πνεύμα μου – αυτό το Κάτι τέλος πάντων που μιλάει από μέσα μου.

Πριν από 3 χρόνια (με τα μέτρα και τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού, να κρατάνε κλειστό και το θέατρο που συνεργαζόμουν) έψαχνα τρόπο να εκφραστώ δημιουργικά. Μετά από παρότρυνση κάποιων φίλων έριξα μια ματιά στο instagram. Μέχρι τότε δεν είχα καμία σχέση με τα social media και κρατούσα ακόμα στο χέρι μου ένα παλιό τηλέφωνο με κουμπιά.
Με την πρώτη ματιά είδα έναν “πόλεμο εξωτερικής ομορφιάς” και σκέφτηκα ότι δεν με ενδιέφερε να συμμετέχω. Μετά όμως μου μίλησε η εσωτερική Φωνή από μέσα μου και μου είπε ότι το “χωριό” τού Instagram είναι το κατάλληλο μέρος για να εκφράσω όλα όσα με κάνουν να νιώθω την “ειρήνη τής εσωτερικής ομορφιάς”.
Έτσι ξεκίνησα την επαφή μαζί σας.
Το πρώτο μου προφίλ κράτησε μόνο λίγους μήνες γιατί με χάκαραν και στις 29/11/2020 ξεκίνησα το καινούργιο μου προφίλ που υπάρχει μέχρι σήμερα 29/11/2023.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους εσάς που τρία χρόνια τώρα στηρίζετε με αγάπη και θάρρος, την ανάγκη να υπηρετώ την εσωτερική μου Φωνή.

Ευχαριστώ όσες /όσους με στήριξαν από την αρχή,
Ευχαριστώ όμως και όσες /όσους ήταν δύσπιστοι στην αρχή και χλεύαζαν αλλά στη συνέχεια άκουσαν την καρδιά τους,
με είδαν αλλιώς και με τα μηνύματά τους με συγκίνησαν… Δεκτές όλες οι συγνώμες.

*Αυτό το βιντεάκι είναι από το παλιό μου προφίλ αλλά νιώθω ότι δεν έπρεπε να λείπει και από το καινούργιο.
Ο Πυρρίχιος χορός μου στη βροχή, ήταν η δική μου ανάσα ελευθερίας (με τα φτερά των προγόνων μου), μία μέρα που υπήρχε διπλή απαγόρευση κυκλοφοριας – λογω κορονοϊού και λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, ενώ και ο σύλλογος που χόρευα (Ένωση Ποντίων Σουρμένων), παρέμενε κλειστός λόγω των μέτρων.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Παντελής Παντελίδης τροχαίο: Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με το ποσό της αποζημίωσης. Θα τα πούμε καλύτερα…

Κατερίνα Δαλάκα: Το Survivor μου άλλαξε τη ζωή – Η συστηματική ψυχανάλυση και το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στο ριάλιτι