in

Ευγενία Σαμαρά: Μάθε τι την κερδίζει σε έναν άνδρα

Την Ευγενία Σαμαρά την μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο σατιρικό ράδιο αρβύλα από το οποίο αποχώρησε για να ασχοληθεί με την υποκριτική την οποία έχει σπουδάσει όταν της προσφέρθηκε ρόλος ως πρωταγωνίστρια στη σειρά του ΑΝΤ1 “εκδρομή”.

Η Ευγενία Σαμαρά σίγουρα είναι από τα πολύ κερδισμένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόναφού τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω της εξαιτίας της συμμετοχής της στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha ο Σασμός στο ρόλο της δικηγόρου Στέλλας Καμαριωτάκη.

Ευγενία Σαμαρά

Διαφήμιση

Μάλιστα στο Twitter ο ρόλος της Στέλλας αλλά και η ερμηνεία της Ευγενίας Σαμαρά έχουν αποτελέσει αντικείμενο θετικού σχολιασμού από πολλούς χρήστες που εξαίρουν τη νεαρή ηθοποιό!

Η Ευγενία Σαμαρά διατηρεί μία άψογη σιλουέτα και έχει μιλήσει τόσο για την διατροφή της όσο και το τι είναι αυτό που την ελκύει σε έναν άντρα δηλώνοντας ότι αγαπάει το φαγητό και της αρέσει να το απολαμβάνει ενώ δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη διατροφή!

Όσο για αυτό που προσέχει σε έναν άντρα: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που με τραβάει σε έναν άνδρα είναι η γοητεία του και το μυαλό του. Θέλω να θαυμάζω αυτόν που θα έχω δίπλα μου, να τον έχω ψηλά»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Instagram Report: Οι φωτογραφίες που είδαμε τις πρώτες ημέρες του 2022

Νίνα Λοτσάρη

Η Νίνα Λοτσάρη το κέρατο η Rita Hayworth, η αμπιγιέζ και το χούι