in

Έχεις διπλοσάγονο; Με αυτή την άσκηση θα το εφαφανίσεις – Video

Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Το λίπος κάτω από το πηγούνι είναι ενοχλητικό και παράλληλα δεν χάνεται εύκολα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι εξαιτίας των οποίων μπορεί κάποιος να το αποκτήσει.

Θα μπορούσε να είναι λόγω παχυσαρκίας, λόγω γήρανσης, ή λόγω κιλών που αποκτήθηκαν πρόσφατα.
Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις, για να απαλλαγεί κάποιος από αυτή την κατάσταση. Ο ένας, βέβαια, είναι η λιποαναρρόφηση. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι να το εξαφανίσετε ή έστω να το μειώσετε μέσω άσκησης.

Διαφήμιση

Ασκηση

1. Βεβαιωθείτε ότι στέκεστε / κάθεστε με τη σπονδυλική στήλη σας όρθια. Κοιτάξτε προς το ταβάνι. Σ’ αυτή τη θέση κάντε μια κίνηση με τα χείλη σας που να μοιάζει με φιλί. Αυτή η άσκηση έχει καλή επίδραση στο πηγούνι και αν την επαναλάβετε 5 έως 7 φορές θα μπορούσε να παράγει καλά αποτελέσματα.

2. Η δεύτερη άσκηση ασχολείται με το άνοιγμα του μυός που βρίσκεται ανάμεσα στο σαγόνι και τον ώμο. Τραβήξτε προς τα πίσω τα χείλη σας και ανοίξτε το στόμα σας. Στη συνέχεια κινείστε αργά την κάτω γνάθο προς τα πάνω και προς τα κάτω. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό 5-10 φορές, καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια του λίπους κάτω από το πηγούνι. via

Δείτε και το παρακάτω Βίντεο ώστε να κάνετε εικόνα το τι εννοούμε:

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Λατρεμένη έρευνα: Ακόμα ένας λόγος για να τρως σοκολάτα. Σε κάνει πιο έξυπνο

Ερίκ Ραμπεσαντρατανά και άλλα παλτά: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ποδοσφαιρικά-παλτά που αγαπήσαμε – Φωτογραφίες