in

Τατιάνα Στεφανίδου: Παιχνίδια με την κόρη της στη χιονισμένη Κηφισιά – «Καλή δύναμη σε όσους δεν έχουν ρεύμα»

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η παρουσιάστρια και το δημόσιο μήνυμά της για την κακοκαιρία «Ελπίδα»

Στα λευκά έχει ντύσει την χώρα μας η κακοκαιρία «Ελπίδα», με πολλούς celebrities να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα και βίντεο από το χιονισμένο τοπίο. Μεταξύ αυτών και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τρίτης 25/1, η παρουσιάστρια ανάρτησε στο Ιnstagram τέσσερις φωτογραφίες μαζί με την κόρη της, Λυδία, και τον σκύλο της οικογένειας στο ολόλευκο τοπίο. Όλοι μαζί περπάτησαν στη χιονισμένη Κηφισιά και έπαιξαν χιονοπόλεμο.

Η Λυδία και ο σκύλος της οικογένειας Ευαγγελάτου-Στεφανίδου τρέχουν στο χιόνι και η χαρά τους δεν κρύβεται.

«Εκτός από δυσκολίες χάρισε και χαρές η “Ελπίδα”. Εύχομαι η μέρα που θα ξημερώσει να είναι καλύτερη και χωρίς προβλήματα για όλους! Καλή δύναμη σε όσους δεν έχουν ρεύμα και περνούν άλλη μία νύχτα στην παγωνιά! 😔😞» σημείωσε στη λεζάντα του post της η Τατιάνα Στεφανίδου, ευχόμενη να λάβει τέλος ταλαιπωρία για όλους όσους δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους.

Διαφήμιση
Μαμά και κόρη κοιτούν τον φακό και χαμογελούν!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Λάουρα Νάργες: Έτσι τους γλέντησε όλους που έβγαζαν φωτογραφίες στα χιόνια

Dua Lipa, FKA Twigs και άλλες: Beauty Instagram για έμπνευση