in

Τατιάνα Στεφανίδου: Η ζήλια, το καυτό σορτσάκι, τα μαυρισμένα πόδια και ο ψυχαναλυτής της

Μόνο όταν ο ήλιος ανατείλει εκ δυσμάς θα σταματήσουμε να εκθειάζουμε και να αποθεώνουμε την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δεν έχει χάσει στάλα από την γοητεία και την ομορφιά της όλα αυτά τα χρόνια. Και μας το αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην φωτογράφηση που έκανε.

Μιλώντας στο περιοδικό People και στον Άρη Καβατζίκη πριν λίγα χρόνια, η παρουσιάστρια περιέγραψε τις επαγγελματικές δυσκολίες που έχει συναντήσει, έκανε μια αποτίμηση της πορείας της και φυσικά μίλησε και για την σχέση της με το Νίκο Ευαγγελάτο και το ζήτημα της ζήλιας μεταξύ τους.

Διαφήμιση

«Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να αισθάνεται διαρκώς το ενδιαφέρον μου, την αγάπη μου, την τρυφερότητά μου. Να νιώθει, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ότι τον νοιάζομαι. Ο Νίκος με έμαθε πώς είναι μια σχέση, όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τα πάντα και διαρκώς. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Στις σχέσεις μου ήμουν πιο χαλαρή και ανεξάρτητη. Ο Νίκος μού έμαθε τι είναι σχέση επικοινωνίας και δεσίματος, έτσι όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον σύζυγο της και αποκάλυψε αν τον ζηλεύει.

«Δεν το έχω αναλύσει μέσα μου. Δεν μου έχει δώσει και ο Νίκος αφορμές. Δεν θα κάνει σχόλιο για γυναίκα, ούτε καν όταν δει κάποια στην τηλεόραση. Είναι πολύ σοβαρός σε αυτά τα θέματα. Έχει και γυναίκες συνεργάτιδες, τις οποίες δεν επιλέγει με κριτήριο την εμφάνιση, αλλά την ικανότητα. Αν υπήρχε λόγος όμως ή μου έδινε αφορμή, θεωρώ ότι θα ζήλευα αφόρητα».

Εκτός από τα λόγια είχαμε και πράξεις, με μια σέξι φωτογραφία, με την παρουσιάστρια να φοράει ένα πολύ κοντό σορτσάκι και να κάθεται σε ένα μαξιλάρι στον κήπο της, με τα μαυρισμένα πόδια της να κεντρίζουν το μάτι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευγενία Σαμαρά: Λίγο πριν το νοσοκομείο – Εξανθήματα ή αίματα είναι αυτά στο πρόσωπο της;

Εύβοια: Δημοσιογραφική επιτυχία – Πήγε για συνέντευξη νωρίτερα και έπιασε τον αντιδήμαρχο γυμνό