in

Τάσος Ξιαρχό: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, τα κιλά που έχασε, η αρρώστια, το AIDS

Μία ανάρτηση στο instagram έκανε ο Τάσος Ξιάρχο (Αναστάσιος Ξιαρχογιαννόπουλος) αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που πέρασε το τελευταίο χρόνο και τα χαμένα κιλά.

Το να λένε σε κάποιον έχεις χάσει τόσα πολλά κιλά είσαι τόσο αδύνατος το παρομοίασε το ίδιο πράγμα με το να λέμε σε κάποιον έχεις παχύνει ή είσαι χοντρός.

Επειδή λοιπόν πολλά ακούγονται ο Τάσος ξιαρχό Ανέβασε μία φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

Διαφήμιση

«Αδυνάτησες Τάσο» «αυτός κάνει πολλά ναρκωτικά» «ποπό εχεις χάσει πολλά κιλά» «αδυνάτησες ε?» «Είσαι άρρωστος» «έχει σίγουρα AIDS” ••• και πολλά ακόμη, μα εγώ δεν θα πάψω να ποζάρω και να χαίρομαι για το σώμα μου.

Υπάρχουν μέρες που με κοιτάω και όλα αυτά με επηρεάζουν, με αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη να βγω από το σπίτι μου. Όταν βγαίνω και ξεπερνάω αυτά τα σχόλια, πηγαίνοντας στη δουλειά, θα υπάρξει κάποιος που θα πρέπει να δικαιολογηθώ. (Όχι ρε ίδιος είμαι) αυτό λέω και αλλάζω πορεία.
Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας και σκοτεινές μέρες αυτούς τους μήνες.

Το να λες κάποιον «χοντρό» είναι το ίδιο με το να λες σε κάποιον «ποοοο έχεις αδυνατίσει πολύ» Εύχομαι πάντα να μένουμε θετικοί

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Beriev Be-200

Viral Βίντεο: Το εκπληκτικό αεροπλάνο Beriev Be-200. Το Ρώσικο υδροπλανο που σβήνει φωτιές

Κώστας Καραμανλής Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα και η τελετή αποφοίτησης