in , , ,

Τα καλύτερα δαχτυλίδια αρραβώνων, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αν ψάχνατε στο Διαδίκτυο για τα καλύτερα μοντέρνα κοσμήματα και δαχτυλίδια αρραβώνων, σίγουρα συνεχίστε να διαβάζετε.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για τον Κριό, Ζώδιο της Φωτιάς

 

Διαφήμιση

Λίγο πιεστικός και εξαιρετικά παθιασμένος, είσαι ειλικρινής, αισιόδοξος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενεργητικός. Το δαχτυλίδι αρραβώνων για έναν Κριό θα πρέπει να επιδεικνύει πραγματική δύναμη και εδώ είναι όπου ένα emerald ή marquise cut διαμαντένιο δαχτυλίδι θα είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Αναμφίβολα, θα ερωτευτείτε εύκολα με μια λαμπερή στρογγυλή πέτρα, με διαμαντάκια γύρω να λάμπουν.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για τον Ταύρο, ζώδιο της Γης

Για έναν Ταύρο, η ποιότητα κερδίζει την ποσότητα. Η ταυρίνα είναι διατεθειμένη να κάνει την έρευνά της, αντί να επιλέξει μια χαμηλής ποιότητας, μεγαλύτερη πέτρα. Με ένα εντυπωσιακό emerald cut πλατινένιο δαχτυλίδι ή vintage κόσμημα, θα έχετε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Διδύμους, Ζώδιο του αέρα

Τίποτα δεν αντικατοπτρίζει τη ζωηρή και εύθυμη προσωπικότητά σας καλύτερα από τις δυο τυχερές πέτρες: το τοπάζι και το σμαράγδι. Κάτι σαν το χρωματιστό διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ενθουσιάσει.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για τον καρκίνο, ζώδιο του νερού

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά ευφάνταστοι, συμπονετικοί και συναισθηματικοί. Ένα σύγχρονο κόσμημα, με μια vintage γοητεία σε αυτό, θα κερδίσει την καρδιά σας. Τι θα λέγατε για ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι Pave Oval Stone;

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Λέοντα, Ζώδιο της Φωτιάς

Φλογερός και παθιασμένος, ένας Λέωντας έχει σίγουρα το «go big or go home» ως μότο της ζωής του. Δεν θέλει να συμβιβαστεί με τίποτα, παρά με ένα όμορφο Double Halo δαχτυλίδι που είναι τόσο εκπληκτικό όσο και η παρουσία του σε κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Παρθένο, Ζώδιο της Γης

Πρακτικά όντα, με αγάπη για το κλασικό και το σύγχρονο, οι Παρθένοι θα ερωτευτούν ένα ροζ χρυσό δαχτυλίδι, σε σχήμα αχλαδιού, που είναι διαχρονικό μοντέρνο κόσμημα.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Ζυγό, Ζώδιο του αέρα

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, διπλωματικός και ευγενικός. Κυβερνούμενος από τον πλανήτη Αφροδίτη, ένας Ζυγός αιχμαλωτίζεται από την ομορφιά της ισορροπίας και της συμμετρίας. Επομένως, τίποτα άλλο δεν θα την εντυπωσιάσει παρά ένα στρογγυλό διαμάντι, με μια πέτρα σε κάθε πλευρά.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Σκορπιό, Ζώδιο του νερού

Κυβερνούμενος από τον πλανήτη Πλούτωνα, ένας Σκορπιός είναι μυστηριώδης, μυστικοπαθής και παθιασμένος, ενώ η ζωή του έχει να κάνει με την έκφραση και την εμπειρία συναισθημάτων. Λόγω της περίπλοκης συμπεριφοράς τους, είναι σημαντικό η επιλογή για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων να είναι μοναδική και εξατομικευμένη. Ένα μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι ή ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με ρουμπίνια είναι κάτι που θα εκτιμούσε ο Σκορπιός σας.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Τοξότη, Ζώδιο της Φωτιάς

Κυβερνούμενος από τον τυχερό πλανήτη Δία, ο Τοξότης είναι κοσμικός, ανοιχτόμυαλος, ενθουσιώδης και περίεργος. Τίποτα δεν ξεπερνά ένα γαλλικής κοπής δαχτυλίδι Sapphire Diamond Bombe ή ένα στρογγυλό κεντρικό διαμάντι, με φωτοστέφανο από διαμάντια.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για τον Αιγόκερω, ζώδιο της γης

Ο Αιγόκερως είναι ανεξάρτητος, εργατικός και παραδοσιακός. Μην εκπλαγείτε αν δείτε έναν Αιγόκερω ως έναν καταπληκτικό ηγέτη στο χώρο εργασίας και έναν στοργικό σύντροφο στο σπίτι. Όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τον έρωτά σας στον Αιγόκερω, ένα όμορφο οβάλ διαμαντένιο δαχτυλίδι θα ήταν η σωστή επιλογή.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Υδροχόο, Ζώδιο του Αέρα

Ο Υδροχόος, γνωστός για το ότι είναι ένας στοχαστής, θέλει πάντα να είναι λίγο πιο δημιουργικός με το δαχτυλίδι αρραβώνων του. Το να ακολουθούν το πλήθος δεν είναι μόνο το στυλ τους. Σίγουρα θα λατρέψετε ένα Moon διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Δαχτυλίδια αρραβώνων για Ιχθύες, Ζώδιο του Νερού

Ήρθε η ώρα να ενστερνιστείς τα χαρακτηριστικά του υδάτινου ζωδίου σου. Ένα vintage ροζ χρυσό δαχτυλίδι ή ζαφείρια διάσπαρτα γύρω από ένα δαχτυλίδι είναι η σωστή επιλογή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Κατράντζου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου παιδιού της

Πέτρος Ξεκούκης: «Εκτιμώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του»