Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Δεκ 29, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τσακίζει κόκαλα» 8χρονος – «Μισώ την μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο»
news

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τσακίζει κόκαλα» 8χρονος – «Μισώ την μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο»

Ευτυχία Κορδόνη
Last updated: 28 Μαρτίου, 2023 7:06 μμ
Ευτυχία Κορδόνη
Published: 28 Μαρτίου, 2023
Share
SHARE

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονίζουν τα λόγια του 8χρονου παιδιού της Έλενας που πέθανε

Έναν μήνα σχεδόν μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι καταθέσεις των οικογενειών των θυμάτων συνεχίζουν να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Η μεγάλη τραγωδία με τη φονική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, ενώ δύσκολες είναι ακόμα οι στιγμές που βιώνουν όλοι όσοι αποχαιρέτησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα συγκλονίζουν τα λόγια του 8χρονου παιδιού της Έλενας, που πέθανε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε την Τρίτη (28.03.2023) στην εκπομπή το «Πρωινό» για το πώς είναι σήμερα – ένα μήνα μετά το δυστύχημα – όλη η οικογένεια, και ειδικά τα δύο του εγγόνια που δεν θα ξαναδούν την μανούλα τους.

«Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο» αυτό λέει στον παππού του ο 8χρονος γιος της Έλενας, που έμαθε για τον άδικο χαμό της μανούλας του από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τσακίζει κόκαλα» 8χρονος – «Μισώ την μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Η γυναίκα μου κλαίει κρυφά, μην τη δουν τα παιδιά»

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι ‘έφυγαν’. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…», αναφέρει ο πατέρας της Έλενας.

Ερωτηθείς εάν τα παιδιά της κόρης του έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, σημειώνει: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου ‘πες το κατευθείαν’, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο».

«Ο μικρός είναι 8 ετών κι έλεγε: ‘μισώ την μαμά μου’. “Γιατί μισείς την μαμά σου;”. “Γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο” λέει. Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα» αναφέρει ο πατέρας της Έλενας.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της»

Και ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι η κόρη του έχασε την ζωή της, τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα. «Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει», αναφέρει.

«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», καταλήγει ο πατέρας της Έλενας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΘΥΜΑΤΑΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΝΕΚΡΟΙΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΕυτυχία Κορδόνη
Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact eytyxia@koolnews.gr
Weather
8°C
Athens
clear sky
10° _ 7°
56%
4 km/h
Δε
11 °C
Τρ
13 °C
Τε
11 °C
Πε
8 °C
Πα
9 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Μαρτυρικός θάνατος μόλις 200 μέτρα πριν την κορυφή Κόρακας έδειξε η νεκροψία

Kool Team
3 Min Read

Αγροτικές επιδοτήσεις υπό το μικροσκόπιο: Πώς ο Γιώργος Μπότας φέρεται να εισέπραξε 120.000 ευρώ για «χωράφια που δεν υπήρχαν»

Kool Team
3 Min Read

Πάτρα: Σύλληψη υπευθύνου καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

news

Αυτό είναι το πιο ακριβό ελληνικό σπίτι

1 Min Read
Ali landry
hotkoolgirls

Η 47αρα που βάζει κάτω τις 20αρες: Η Άλι Λάντρι θα σου «πετάξει» τα μάτια έξω

1 Min Read
news

Αλέξης Τσίπρας: Το επόμενο βήμα του, οι διακοπές στην Αμερική ο Barack Obama και το τρολάρισμα στο διαδίκτυο

1 Min Read
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με μαγιό της κόρης της Δωροθέας Μερκούρη που τρέλανε τον Άγγελο Λάτσιο

3 Min Read
koolgirls

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ακτινογραφία: Ανησυχητικές οι νέες εικόνες. Δες φωτογραφίες

1 Min Read
Showbiz

Αναστασία Βοσκανίδου: Τραγουδά, μαγειρεύει, μπαίνει στο κλίμα και ανέβαζει βίντεο με πουλί

1 Min Read
koolgirls

Πριν γίνει μάνα: Η Κατερίνα Στικούδη με κολασμένο μπραζίλιαν. Φωτογραφία ύμνος!

1 Min Read
Showbiz

Ένα φραπέ στο τέσσερα: Όταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν σερβιτόρος του Αλέξη Γεωργούλη στην Αμερική

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?