in

Survivor Ελλάδας: Βόμβα από τον μισθοφόρο. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι παλεύει να σώσει το ριάλιτι – Δεν το δέχονται οι παίκτες

Ο πρωην μισθοφορος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το survivor και ανέφερε ότι πρόκειται για τσίρκο. Μάλιστα φίλοι του τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατά την άφιξη του φορούσαν καρναβαλίστικες μάσκες!

Ο ίδιος μέσα από το Instagram κάνει stories και αναφέρει ότι αύριο θα μάθετε το λόγο που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο!

Σημειώνει μάλιστα ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει να συνομιλήσει τόσο με τις ίδιες τις κοπέλες όσο και να προτείνει μία διαφορετική ποινή στους υπόλοιπους παίκτες του survivor!

Διαφήμιση

Προτείνει να στερηθούν πέντε έπαθλα και να μην φάνε 5 μέρες όμως ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Τάκης Καραγκούνιας και ακόμα δύο παίκτες δεν το δέχονται με τίποτα και απειλούν να αποχωρήσουν!

Θέλουν να τηρηθούν οι όροι που έχουν συμφωνήσει όλοι και από τη στιγμή που τα δύο κορίτσια πιάστηκαν με κινητό τηλέφωνο, να αποβληθούν από το survivor οριστικά!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εξελίξεις που τρέχουν στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα έχουμε ένα νέο ρεπορτάζ με ότι τι ακριβώς συμβαίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το Reality της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού. Ο λόγος που δε τρώει ποτέ… Πιτσα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έκλεισε η Εθνική Οδός από το ύψος Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα