in

UEFA Champions League Ίντερ-Λίβερπουλ την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στο ΜEGA

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός

Το UEFA Champions League επιστρέφει ζωντανά στο MEGA με τη σπουδαία αναμέτρηση Ίντερ – Λίβερπουλ, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας υποδέχονται στο Σαν Σίρο την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας Κώστας Τσιμίκας, για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαφήμιση

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με το Pre-Game του μεγάλου αγώνα, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, αφιερώματα στους πρωταγωνιστές του ματς καθώς και τα highlights των αγώνων της Τρίτης.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ξεκινά το Post-Game με την ανάλυση του αγώνα και τις κομβικές φάσεις της αναμέτρησης Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός, το δημοσιογραφικό σχόλιο κάνει ο Αντώνης Καρπετόπουλος και την τεχνική προσέγγιση ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος.

Το UEFA Champions League επιστρέφει στο MEGA.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου
ΙΝΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στις 22:00
PRE-GAME στις 21:30
POST-GAME στις 24:00

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Γερμανού: Με stylish 70’s εμφάνιση

Ελεονώρα Μελέτη: «Ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, αφού γνώρισα τον σύζυγό μου»