in

Survivor Ελλάδας: Ποια Ρία Αντωνίου; ΔΕΣ το πριν κατέβει. Η Ρία Κολοβού με μαυρα εσώρουχα στο δοκιμαστήριο.

Η Ρία Κολοβού πήρε μέρος στο Survivor Ελλάδας-Τουρκίας πριν από 3 χρόνια. Ήταν η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης από την Έδεσσα με την Boutique στη Μύκονο που πάντα ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη μέσα στο παιχνίδι!

Μάλιστα ήταν και από τις αγαπημένες συμμετέχουσες του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι αλλά και των Τούρκων τηλεθεατών, οι οποίοι είχαν στις καρδιές τους τόσο την Δήμητρα Βαμβακούση, όσο και την Ρία Κολοβού!

Ακόμα και αν οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει το όνομα Ρία στη showbiz αλλά και τα social media, με την Ρία Αντωνίου, την Ελληνίδα μοντέλο που κάνει μεγάλη και σπουδαία καριέρα στην Ιταλία οι fan του Survivor όταν ακούν Ρία κατευθείαν στο μυαλό τους έρχεται η Ρία Κολοβού και όχι άδικα.

Διαφήμιση

Η Ρία Κολοβού ανεβάζει συχνά stories και δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την καθημερινότητα, τις δραστηριότητες αλλά και τα ταξίδια της.

Χθες πήγε για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο πρώτα δοκίμασε παπούτσια μας τα έδειξε αλλά στη συνέχεια έγινε πιο αποκαλυπτική αφού μπήκε στο δοκιμαστήριο και έβαλε ένα σετ μαύρα εσώρουχα.

Οι παπαράτσι φωτογραφία στο Instagram κρατάει 24 ώρες αλλά εδώ θα μπορείς να τη βλέπεις ξανά και ξανά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Έτσι ξετρέλανε το Μάουρο Ικάρντι. Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και.. όλα έξω

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έσκασε με μαγιό και κατεβασμένο παντελόνι και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία ντοκουμέντο