in

Survivor Ελλάδας – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ρίχνει τα «βέλη» της κατά του Σπύρου Μαρτίκα – Πώς σχολιάζει το ειδύλλιό του με την Βρισηίδα Ανδριώτου;

Την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνισε έκανε το μοντέλο, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης για λόγους υγείας

Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τετάρτη 25/5 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor. Το μοντέλο δεν δίστασε, μάλιστα, να ρίξει τα «βέλη» της κατά του Σπύρου Μαρτίκα, χαρακτηρίζοντάς τον «drama queen».

Γιατί δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ: «Στο Survivor πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Για να έχω σώας τας φρένας, έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις, το κατάφερνα. Είχα κάτι εκρήξεις, που έμαθα ότι συζητήθηκαν» ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο δεν είχε και την καλύτερη σχέση, υποστήριξε: «Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου, επίθεση για συμφέροντα. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί, θα σε κάνει θεό. Αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα, παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, να μιλάει και να βγάζει λόγους στο Συμβούλιο».

Για το ειδύλλιο Σπύρου Μαρτίκα-Βρισηίδας Ανδριώτου, σχολίασε: «Προφανώς, ο ιδρυματισμός μας έχει πειράξει λίγο όλους. Βέβαια, είδα ένα τρέιλερ σήμερα, όπου ο Σπύρος τα έχει πάρει και είναι έξαλλος με τη Βρισηίδα. Πιστεύω ότι αληθεύουν αυτά, περιμένω να δω το επεισόδιο».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως εντυπωσιάστηκε με την υπομονή της: «Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση, αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι άρρωστη γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και ενώ έβλεπα όνειρα με φαγητό, δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου. Όλοι οι άλλοι μιλούσαν όλη μέρα για φαγητά. Τους έλεγα “παιδιά, μην συζητάτε για φαγητό, κακό στον εαυτό σας κάνετε, κάντε λίγο κράτη στην σκέψη”».

Τέλος, σχετικά με τα επαγγελματικά της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε πως αν δεχθεί κάποια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση, δεν θα την σκεπτεί. Διαφορετικά, δεν θα σκάσει, θα απολαύσει το καλοκαίρι της και καλώς θα πράξει: «Επειδή βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα και να έχω τελείως διαφορετικά projects κάθε φορά. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και από εκεί και πέρα θα δεχτώ την καλύτερη. Άμα δεν έρθει η πρόταση, δεν πειράζει. Θα περάσω όμορφα και ωραία το καλοκαίρι μου με το γατούλη, που μου έχει λείψει πάρα πολύ, και τον αντρούλη μου, που με περίμενε πέντε μήνες».

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]