in

Πάνος Κοκκινόπουλος 10η εντολή: Ποια ιστορία δεν θα γύριζε ποτέ και γιατί έδωσε το λόγο του;

Η 10η εντολή και ο κόκκινος κύκλος έσπαγαν κάποτε τα ταμεία. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι περισσότερες από τις ιστορίες της επιτυχημένης σειράς αυτοτελών επεισοδίων, βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά.

Ωστόσο, ο Πάνος Κοκκινόπουλος απόφευγε να «φωτογραφίζει» τις υποθέσεις και φρόντιζε να τις απομακρύνει από την πραγματικότητα, τις άλλαζε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάμεσα στις πολλές πραγματικές ιστορίες, ποια είναι η ιστορία που δεν θα γύριζε ποτέ, και για την οποία έχει δώσει το λόγο του στους γονείς του θύματος ότι δεν θα το κάνει;

Ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Τις αλλάζω, διότι δεν θέλω να θίγονται τα πραγματικά θύματα και οι συγγενείς τους. Είναι ζήτημα ηθικής. Από την άλλη, θεωρώ πως η φαντασία και η μυθοπλασία είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την πραγματικότητα, με την έννοια ότι όσο άρρωστο κι αν είναι αυτό που φαντάζεται κάποιος, γίνεται αυτή τη στιγμή, έχει γίνει ή πρόκειται να γίνει.

Όταν ξεκίνησα τον Κόκκινο Κύκλο, μου τηλεφώνησαν οι γονείς της Ζωής Γαρμανή, της γυναίκας που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της, Παναγιώτης Φραντζής.

Διαφήμιση

Ο πατέρας της έκλαιγε και με παρακάλεσε να μη μεταφέρω την ιστορία της κόρης του την τηλεόραση, διότι δεν άντεχε να την ξαναδεί.

Τους έδωσα το λόγο μου πως δεν θα το κάνω ποτέ. Μετά από λίγα χρόνια, έμαθα πως πέθαναν και οι δυο από τη στενοχώρια τους» είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη του στο People.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Στέλιος Ρόκος σε Τάκη Ζαχαρατο: Πήγα με άντρα αλλά δε μου άρεσε. Το επικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Τόνια Σωτηροπούλου: Πόσα λεφτά πήρε για 15 δευτερόλεπτα δίπλα στο Ντάνιελ Κρεγκ σαν James Bond