in

Survivor Ελλάδας: Δεν υπάρχει Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δηλώνει και πετσοκόβει ο Σπύρος Μαρτίκας

Σπύρος Μαρτίκας: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, το σημαντικότερο για τη ζωή μου»

Τη δήλωση – βόμβα έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας, που πρόσφατα αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor Ελλάδας.

Διαφήμιση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την αποχώρησή του, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε σαφή την θέση του σχετικά με τη σχέση που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος, η Ευρυδίκη προσπάθησε να καταστρέψει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Αυτή η κατηγορία ήρθε ως έκπληξη για πολλούς, καθώς η σχέση ανάμεσα στον Σπύρο και την Ευρυδίκη έδειχνε να είναι φιλική κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ωστόσο, μετά από αυτήν την δήλωση, ο Σπύρος εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να μην ξαναμιλήσει με την Ευρυδίκη, καθιστώντας την πρακτικά μη υπάρχουσα για εκείνον.

Αυτή η στάση του Σπύρου υπογραμμίζει την απογοήτευση και τη θυμό που νιώθει για τα όσα έχουν συμβεί, αλλά και τη δέσμευσή του προς τη σχέση του με τη Βρισηίδα που όπως χαρακτήρισε είναι σχέσεις ζωής



Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Καλοκαίρι 2023 μαγιό: Τα κόκκινα μπικίνι είναι το απόλυτο Trend

Έρευνα: Μη τα φορέσεις ΠΟΤΕ – Αυτό είναι το χρώμα εσωρούχων που καταστρέφει την σεξουαλική σας ζωή