in

Survivor ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τάκης Καραγκουνιας ανοίγει γυμναστήριο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Αίγιο

Ο Τάκης Καραγκουνιάς, πρώην παίκτης του ριάλιτι “Survivor”, που αποχώρησε με περισσότερα από 100.000 ευρώ στην τσέπη του, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Μαζί με τον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Βασάλο, σχεδιάζουν να ανοίξουν ένα γυμναστήριο στο Αίγιο, θέλοντας να μεταφέρουν στους συμπολίτες τους την εμπειρία και την αγάπη τους για την φυσική κατάσταση.

Το γυμναστήριο θα ονομάζεται τι άλλο παρά… Τάκης Αίγιο

Διαφήμιση

Ωστόσο, ο Καραγκουνιάς, δείχνει να έχει τις προτεραιότητες του ξεκαθαρισμένες. Μέρος των χρημάτων που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο Survivor, σχεδιάζει να τα αφιερώσει στην εκπαίδευση της κόρης του Ραφαηλίας, που θέλει να γίνει κτηνίατρος, δείχνοντας την ευθύνη και την αγάπη που τρέφει για την οικογένειά του.




Με την κίνηση αυτή, ο Τάκης Καραγκουνιάς και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δείχνουν ότι η εμπειρία από το Survivor ήταν μια πηγή έμπνευσης και η αρχή για νέες προσπάθειες, καθώς μετατρέπουν την αγάπη τους για την γυμναστική και τον αθλητισμό σε μια επιχείριση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια είναι η πρώτη; Η Ελλάδα ψηφίστηκε η δεύτερη ομορφότερη χώρα του κόσμου

Ζώδια: Αυτά θα κάνουν πάταγο – Ερωτικές προβλέψεις για το Καλοκαίρι 2023