in ,

Στάθης Ψάλτης: Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει για το ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ 37 χρόνια μετά

Σταθης ψαλτης καιτη φινου καμικαζι αγαπη μου

Η Καίτη Φίνου έγραψε για την ταινία που είχε παίξει με τον Στάθη Ψάλτη ένα μικρό στόρι με πληροφορίες σχετικές γεμάτες αναμνήσεις.
Η ταινία γυρίστηκε το καλοκαίρι του 1983.
Πόσο γέλιο κάναμε διαβάζοντας το σενάριο. Όχι τόσο για τις κωμικές σκηνές,όσο για το ότι ξέραμε πως ο Στάθης ούτε σε ποδήλατο δεν ανέβαινε. Φυσικά σε όλη την ταινία που τον έδειχνε να οδηγεί την μηχανή,υπήρχε ντουμπλέρ.
Θυμάμαι τις ημέρες που είχαμε γύρισμα στο υποτιθέμενο σπίτι του Στάθη είχε τόσο μεγάλες…

θερμοκρασίες,που ιδρωνα εγώ. Εγώ που μέχρι κάποια ηλικία δεν με ενοχλούσε καθόλου η ζέστη.
Στα διαλείμματα καθόμασταν με την Παγκράτη στο μπαλκόνι και εκεί έμαθα να βάζω κάτω από τις αφέλειες και στον σβέρκο χαρτοπετσέτες στριφτες σαν…..λουκάνικο 😂 για να μην ιδρωνουμε στα μαλλιά και χρειαζόταν πάλι πιστολάκι.(τότε στις ταινίες είχαμε μόνο μακιγιεζ. Μαλλιά όποια μπορούσε μόνη της,αλλιώς κομμωτήριο.
Η σκηνή που έρχεται ο Στάθης με την μηχανή και κάνει βόλτες γύρω μου,η σκηνή με την Ρένα στο καφέ,οι σκηνές του Στάθη με την Ασίκη και τον αστυνομικό γυρίστηκαν έξω από τα καφέ στην Βουλιαγμένη.
Το ξενοδοχείο που γυρίστηκαν πολλές σκηνές,η πισίνα και το καφέ ήταν στο Λαγονήσι, στο σημερινό resort.
Κι ερχόμαστε στην σκηνη που γυρίστηκε στην παραλία του ξενοδοχείου. Μου είχε πει ο Δαλιανίδης να πάρω μαγιό μαζί μου . Μόλις έφτασε η ώρα για το γύρισμα μου ζήτησε να τα δει. Είχα μόνο 3 μπικίνι. Τα δύο δικά μου κι ενα μου έδωσε η αδελφή μου.
Μόλις τα είδε ο Γιάννης έγινε έξαλλος. Άρχισε να μου λέει πως ο ρόλος ήταν μιας σεμνής κοπέλας που δεν θα έβαζε μπικίνι ποτέ. Με πήρε απ’το χέρι και με πήγε στο κατάστημα του ξενοδοχείου. Τα είδε όλα τα μαγιό και διάλεξε το πράσινο που τελικά φόρεσα.
Και λέω τελικά γιατί δεν το ήθελα καθόλου. Φοβόμουν πως με πάχαινε στους γοφούς. Βέβαια στον Δαλιανιδη δεν μπορούσα να φέρω αντίρρηση,έβαλα τα κλάματα κρυφά με έβαλε ξανά η μακιγιεζ,ενώ όλο το συνεργείο περίμενε εμένα χωρίς να ξέρουν βέβαια για ποιο λόγο καθυστερούσα. Κρατούσα το παρεό μου στο χέρι κι ευτυχώς μου είχε αγοράσει και καπέλο ο Δαλιανίδης και πότε με το παρεό,πότε με το καπέλο έκρυβα τα σημεία που δεν ήθελα να φαίνονται.(χαζά είμαστε στα νιάτα μας).
Πώς νομίζετε πως γυρίστηκε η σκηνή που είμαι με τον Στάθη στην μηχανη; είχαν ένα αυτόκινητο που έσερνε μια καρότσα και που πάνω ήταν η μηχανή.
Μας ακολουθούσε αυτοκίνητο με κάμερα,υπήρχε άλλη κάμερα μπροστά μας κι εμείς έπρεπε ν’ακουμε το τραγούδι και συγχρόνως τις οδηγίες του Δαλιανίδη που τις έλεγε από το πίσω αυτοκίνητο με ντουντούκα. 😂😂
Ε δεν ακούγαμε τίποτα 😂😂😂
Το φινάλε γυρίστηκε στα στούντιο του Φίνου…..ποση χαρά εγώ που κυκλοφορούσα σε μέρη που είχαν κάνει γυρίσματα όλοι οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΕΥΒΟΙΑ: Παραλία Χιλιαδού, δείτε τα γυρίσματα της ταινίας Triangle of Sadness

τεα πρεέβιτς

Τέα και Άννα Πρέλεβιτς: Έπέστρεψαν από τις διακοπές και ΑΝΟΙΞΑΝ…