in

Kate Middleton: Εμπνέεται από την πριγκίπισσα Νταϊάνα για ένα αγώνα ράγκμπι

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας, καθώς απέτισε φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο γήπεδο ράγκμπι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαφήμιση

Η Kate Middleton έφτασε για τον αγώνα ράγκμπι England vs. Wales Six Nations το Σάββατο με ένα κομψό τζάκετ Holland Cooper houndstooth και μαύρο ζιβάγκο, σε ένα σύνολο που ήταν εντυπωσιακά παρόμοιο με αυτό που φορούσε η πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, για να παρακολουθήσει τις ίδιες ομάδες να παίζουν το 1993.

Το τζάκετ houndstooth περιγράφεται από τη βρετανική εταιρία ως «κομμένο στο χέρι και φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στην Αγγλία με χρήση μαλλί που υφαίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ενώ η Νταϊάνα είχε φορέσει το σακάκι και το ζιβάγκο της με μια μαύρη μάξι φούστα με ψηλές μπότες, η Μίντλετον, 40 ετών, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι της L.K. Bennett και σουέντ γόβες Gianvito Rossi, για την εμφάνισή της στον αγώνα ράγκμπι.

Η Δούκισσα φόρεσε μερικά αξεσουάρ με το high-end παλτό της, επιδεικνύοντας την περηφάνια της για την ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας με το φουλάρι της ομάδας και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Accessorize, που έχει φορέσει σε αρκετές προηγούμενες εκδηλώσεις.

Κουβαλούσε επίσης την αγαπημένη της τσάντα Tusting Mini Holly.

Το Σάββατο ήταν οικογενειακή υπόθεση, καθώς η Μίντλετον συνάντησε τον σύζυγό της Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μεγαλύτερο γιο της Πρίγκιπα Τζορτζ για τον αγώνα, με τον 8χρονο να φορά ένα κόκκινο-μπλε μπουφάν Ralph Lauren.

Ήταν μια ανταγωνιστική βραδιά για την οικογένεια, καθώς ο Γουίλιαμ υποστηρίζει την Ουαλική Ένωση Ράγκμπι, ενώ η Κέιτ της Αγγλίας. Τελικά, η ομάδα της Kate κέρδισε με 23-19, αποδεικνύοντας ότι αυτό μπορεί να είναι το τυχερό της σακάκι.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφία στον καθρέφτη. Σου δείχνει την πίσω κίνηση και τα μαλλιά ράστα

Machine Gun Kelly – Megan Fox: Καλωσορίζουν το νέο μέλος της οικογένειας του, τον γάτο Whisky