in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της με την πιο stylish mini φούστα

Αν και ο καιρός αυτές τις μέρες δεν ήταν πραγματικά ανοιξιάτικος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι σε spring mood, φορώντας μια εκπληκτική mini φούστα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Τσιμτσιλή έγραψε: «Τι κι αν ο καιρός θυμίζει Ιανουάριο εμείς γιορτάζουμε με έντονα χρώματα την άνοιξη που ημερολογιακά είναι εδώ. Περιττό να σας πω ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε σε καιρό ηλιοφάνειας αρκετές ημέρες πριν.
Καλή εβδομάδα ❤️».

Διαφήμιση

Η Σταματίνα είναι μια γυναίκα που αγαπά τις mini φούστες, καθώς αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Τις προτιμά τόσο στην καθημερινή πρωινή εκπομπή της, όσο και στις εξόδους της. Πολλές είναι οι φορές όπου την έχουμε δει με κοντές φούστες, μίνι φορέματα και καυτά shorts.

Αυτή την φορά, ξεκίνησε την εβδομάδα της φορώντας μια εκπληκτική mini φούστα. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε μια καρό φούστα σε κλασικό μπλε και άσπρο χρώμα και στενή γραμμή. Η άκρη της ανοίγει, κάνοντάς την ακόμη πιο fun και χαριτωμένη.

Από πάνω, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ροζ πουκάμισο και από κάτω χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα αξεσουάρ της ήταν διακριτικά και κομψά.

Εσύ κράτα πως η μίνι φούστα είναι ένα από τα κομμάτια που αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορεί να γίνει η νέα εναλλακτική των σορτς σου, δίνοντας ένα touch θηλυκότητας.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελισάβετ Σπανού: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο γάτος της ο Νώντας απέκτησε Instagram. ΔΕΣ ΦΑΤΣΑ

Britney Spears: Το βίντεο που πυροδοτεί φήμες περί εγκυμοσύνης