in

Σοκαριστικό Viral Βίντεο: Η δολοφονία 24χρονου Αλγερινού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έδιωχναν τους αστυνομικούς

Σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο καταγράφηκε η δολοφονία ενός 24χρονου Αλγερινού από έναν ομοεθνή του 20 ετών στη Θεσσαλονίκη με μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Μακεδονικής Αμύνης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων νεαρών που διασκέδαζαν στο σημείο.

Στο σημείο φαίνονται οι δύο άντρες ημίγυμνοι να παλεύουν και ο 20χρονος να βγάζει ένα μαχαίρι και να κυνηγάει τον 24χρονο τον οποίο και με μαχαίρωσε αρκετές φορές.

Διαφήμιση

Ο άτυχος 24χρονος αν και τραυματισμένος προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή τρέχοντας γύρω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να μπορέσει να ξεφύγει. Στο viral βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν φύγετε μπάτσοι χωρίς βέβαια να φαίνονται στο βίντεο αστυνομικοί.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αν και υπήρχε πάρα πολύ κόσμος ο οποίος διασκέδαζε στο συγκεκριμένο σημείο δεν επενέβη κανένας ώστε να σταματήσει τον καυγά αλλά και τον δράστη.

Δεν ξέρουμε αν οι δύο άντρες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών η εξαντλημένοι από την πάλη που μπορεί να έχει προηγηθεί όμως δεν διακρίνεται να ασκεί ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα μεγάλη σωματική δύναμη και πιθανά αν είχε επέμβει μαζικά ο κόσμος να μπορούσαν να είχαν σώσει τον άτυχο 24χρονο.

Δείτε το σοκαριστικό αυτό viral βίντεο με δική σας ευθύνη είναι πολύ σκληρό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
AEGEAN AIRLINES Όλα τα άρθρα από το Koolnews

The Bachelor ροζ βίντεο: Ξανά στη δημοσιότητα το Viral video με την παίκτρια να…

tiletheasi

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε ο Σασμός η Γη της Ελιάς και το GNTM;