in

ΣΟΚ στη Μύκονο: Νεκρός ο γεμολογος Φώτης Πονηρός

Ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή – Πίσω του αφήνει την σύζυγο και το μόλις 8 μηνών παιδάκι του.

Ο Φώτης Πονηρός, ο νεότερος από τα δύο αδέρφια της οικογένειας, τρίτη γενιά στην εταιρεία Poniros, χαρακτηριζόταν από το άσβεστο πάθος του για τη σχεδίαση κοσμημάτων.

Ακολουθώντας τα περήφανα βήματα της οικογενειακής παράδοσης, η αγάπη του για τα κοσμήματα εκδηλώθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε γεμολογία και σχεδίαση κοσμημάτων στο Γεμολογικό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.

Διαφήμιση

Γεμάτος έμπνευση και αφοσίωση στη δουλειά του, ο Φώτης μπορούσε να υπερηφανεύεται για την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι VIP πελάτες του, ενώ ο ίδιος θεωρούνταν ως ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στη διεθνή σκηνή κοσμημάτων.

Δυστυχώς σήμερα η Κατερίνα Μονογιού με ποστ της στο facebook ανακοίνωσε το θάνατο του κοσμηματοπώλη της Μυκόνου, Φώτη Πονηρού.

“Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας για την πόλη των αγγέλων ο Φώτης Πονηρός, ένας αληθινός φίλος, έντιμος άνθρωπος, οικογενειάρχης και δραστήριος επιχειρηματίας. Ο Φώτης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ως ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, μεράκι και εργατικότητα. Συναισθάνομαι απόλυτα πόσο οδυνηρό είναι όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει και αφήνει πίσω την οικογένεια του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του, κουράγιο και δύναμη. Εύχομαι να έχει Καλό Παράδεισο”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Joha Herbel: Η σύζυγος του Σεμπαστιάν Παλάσιος ΣΚΑΦΑΤΗ με ανύπαρκτα μαγιό κόβει την ανάσα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Απώλεια για την ελληνική μουσική: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης