in

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις… Αυτοι είναι οι δολοφόνοι της Καρολαιν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από την αστυνομία στις έρευνες που κάνει για την ανευρεση των δραστών που αφαίρσαν τη ζωή της 20χρονης Καρολαιν πριν 40 περίπου ημέρες στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον της Καρολαιν για να εξετάσουν ακόμα και το κίνητρο της δολοφονίας το οποίο έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση καθότι προσπαθούν να εξετάσουν την υπόθεση από το μηδέν.

Προσπαθούν να εντοπίσουν αν στο περιβάλλον της είχε εκμυστηρευτεί κάποιους φόβους ή κάποιον κίνδυνο ή οτιδήποτε το οποίο θα μπορούσε να απειλήσει την ζωή της. Έτσι με το πρόσχημα της ληστείας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η δολοφονία της για να καλυφθεί πίσω από αυτήν το πραγματικό κίνητρο.

Διαφήμιση

Επίσης έχουν εξετάσει όλους όσους δουλεύουν στο καφέ που συχνάζουν οι εκπαιδευτές και οι πιλότοι στο αεροδρόμιο των Μεγάρων.

Στο συγκεκριμένο καφέ πήγαινε και ο εκπαιδευτής του άντρα της Καρολάιν ο οποίος πριν από περίπου δύο χρόνια είχε πέσει θύμα παρόμοιας ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι.

Τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews αναζητούνται τα ίχνη τριών συγκεκριμένων Αλβανών. Και οι τρεις έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται. Οι τρεις αυτοί άνδρες κινούνται γενικά σε όλα τα Βαλκάνια και φέρεται να έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις σε γειτονικές χώρες.

Έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή από Μαυροβούνιο Αλβανία Βουλγαρία αλλά και Σκόπια μέσω των αντίστοιχων πρεσβειών ενώ ειδικά για τον έναν τον φερόμενο αρχηγό είναι γνωστό και το μικρό του όνομα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες η αστυνομία πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να έχει συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με τους δολοφόνους της Καρολαιν. Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία αφήνει ελεγχόμενες πληροφορίες να διαρρέουν προς τον τύπο και μάλιστα με το σταγονόμετρο ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.

Έχουν βρεθεί και αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού. Το γενετικό αυτό υλικό δεν ανήκει σε σεσημασμένος στην Ελλάδα κακοποιούς όμως η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι στις γείτονες χώρες θα υπάρχει στις δικές τους βάσεις δεδομένων ταυτοποίηση σίγουρα για τα συγκεκριμένα ίχνη.

Ετσι σε 2 μέρες το πολύ μπορεί να μιλήσουν τα αποτυπώματα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ευρωμπάσκετ 1987: Viral Video με τις διαφημίσεις του ημιχρόνου

Παναγιώτης Ταχτσίδης Ζέτα Θεοδωροπουλου βάφτισαν το τρίτο τους παιδί