in

ΣΟΚ στη Λαμία. Νεκρός 37χρονος ΤΟΥΙΤΕΡΑΣ αρνητής του κορωνοιου. Πέθανε και ο πατέρας του

Με τον πιο σκληρό τρόπο, για κάποιους και διδακτικό, χτύπησε ο φονικός κορονοϊός 37χρονο στη Λαμία και την οικογένειά του.

Τρεις ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα του απο κορονοιο πέθανε και ο 37χρονος από τη Λαμία αρνητής της μάσκας και του κορωνοίου ενώ έκανε και καυστικά σχόλια κατά των μέτρων τήρησης και του lockdown

Γνωστός για τις ακραίες αναρτήσεις του, χρήστης του Twitter απο την Λαμία, έφυγε από την ζωή από κορονοϊό μαζί με τον πατέρα του.
Στο προφίλ του 37χρονου υπήρχαν δεκάδες σχόλια του με τα οποία κορόϊδευε τις μάσκες, τον ιό, αποκαλούσε μ@λ@κες, δούλους του συστήματος και ηλίθιους όσους τηρούν τα μέτρα. Δεν έχω λόγια.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ο ιός όμως δεν κάνει διακρίσεις. Προσοχή. Λίγο έμεινε. Και να φανταστεί κάποιος ότι σε λίγες μέρες ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμών για τους 30-39.

Ίσως να μην το έκανε το εμβόλιο, επιλογή του φυσικά, αλλά το φως στην άκρη του τούνελ ήταν τόσο κοντά γι’αυτό το παλικάρι.

Δείτε το twitter account εδω

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Επίθεση με πετρέλαιο στο Βύρωνα. Το έριξαν οι γάτες μου είπε η 37χρονη

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Κλειστή πισίνα εξαφανίζεται σε 2 δευτερόλεπτα