in ,

ΣΟΚ: Σπάνιο δελφίνι ξεψύχησε γιατί όλοι ήθελαν selfie φωτογραφία – Ανθρωπος το χειρότερο είδος ΖΩΟΥ

Η κακοποίηση ζώων έχει πολλές μορφές και συναντάται δυστυχώς συχνά. Πλέον, ο άνθρωπος εξαιτίας της αλόγιστης και επιπόλαιης χρήσης της τεχνολογίας παίρνει στο λαιμό του ανυπεράσπιστα ζώα που δεν φταίνε σε τίποτα.

Μία ακόμα δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας ασυνείδητος άντρας, για να μην το χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς, έβγαλε από τη θάλασσα με δική του πρωτοβουλία ένα μικρό δελφίνι για να μπορέσει να βγάλει μαζί του μία selfie.

Αμέσως μαζεύτηκε πλήθος κόσμου γύρω από το ζώο, προκειμένου όλοι να βγάλουν μαζί του μία φωτογραφία και να την ανεβάσουν στα social media. Όπως ήταν φυσικό, το άτυχο θηλαστικό υπερθερμάνθηκε καθώς βρέθηκε πολύ ώρα έξω από το νερό και ξεψύχησε στα χέρια των λουόμενων.

Διαφήμιση

Βέβαια, το πιο χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι κανείς δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται μαζί του, ακόμα και μετά που είχε ξεψυχήσει. Το συγκεκριμένο περιστατικό πραγματοποιήθηκε σε ένα θέρετρο της Σάντα Τερεσίτα στην Αργεντινή και προκάλεσε τις άμεσες αντιδράσεις του Οργανισμού Άγριας Ζωής της Αργεντινής.

Το πανέμορφο δελφίνι άνηκε στο είδος La Plata ή αλλιώς Franciscana που υπάρχουν μόνο 30.000 σε όλο το κόσμο και τα περισσότερα βρίσκονται στις θάλασσες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας.

Δυστυχώς όπως μπορείτε να δείτε ο άνθρωπος είναι το χειρότερο είδος ζώου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ράιαν Σούγκντεν: Tόπλες στη σέλα κάνει ποδήλατο,τραβάει την κοτσίδα και selfie φωτογραφία στο μπάνιο και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

Survivor Ελλάδας Viral βίντεο. Ο Αγιασμός και το Louis Vuitton σαλάχι που έπιασε ο Καραγκούνιας – Τρελό γέλιο