in

Σοφία Μπεκατώρου: Οδηγός σκότωσε τον σκύλο της και τον εγκατέλειψε – Το οργισμένο μήνυμα για τους «γκαζιάρηδες»

Δείτε την ανάρτηση της Ολυμπιονίκης στο Instagram

Οργισμένη και στεναχωρημένη είναι η Σοφία Μπεκατώρου, αφού ο λατρεμένος της σκύλος, Milo, κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία, αφού αυτοκίνητο έπεσε πάνω του. Τα δυσάρεστα γνωστοποίησε η ίδια το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5, πραγματοποιώντας ένα Instagram Stroy, στο οποίο εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και δεν κρύβει τον θυμό της.

Συγκεκριμένα, η δύο φορές Ολυμπιονίκης έγραψε πως κάποιος ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος κινούταν με τεράστια ταχύτητα επί της παραλιακής, στη Βάρκιζα, χτύπησε τον τετράποδο φίλο της και τον εγκατέλειψε, ενώ λίγο αργότερα το άτυχο σκυλάκι της άφησε την τελευταία του πνοή στον κτηνίατρο.

«Εσύ που πέρασες, οδηγώντας με 1000 στην παραλιακή στη Βάρκιζα, να ξέρεις σκότωσες τον Milo. Αν ήμουν γρήγορη, θα είχες χτυπήσει κι εμένα. Τον παράτησες. Έφυγες. Πέντε άνθρωποι μας βοήθησαν μέχρι να πάμε στον κτηνίατρο, όπου εκεί κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Ο Milo ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Μη τρέχετε έτσι στον δρόμo, κοστίζει ζωές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μπεκατώρου.

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Απίστευτη θεωρία συνωμοσίας πίσω από το «9:41» σε όλες τις διαφημίσεις του iPhone

Kings & Trannos – Madame Στίχοι. Η επιτυχία του καλοκαιριού 2022. 7+ εκ Views σε 2 εβδομάδες. Ο Αλήτης και η Μανταμ