in

Μένιος Φουρθιώτης: ΣΟΚ! Βγήκε από τη φυλακή 40 κιλά. Λιποθύμησε στις σκάλες

μενιος φουρθιωτης

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη βγήκε στην εκπομπή σούπερ Κατερίνα και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Εγώ ο ίδιος πήγα στις φυλακές την ημέρα της αποφυλάκισης και τον πήρα, κάναμε μία βόλτα και πραγματικά έβλεπε τα αυτοκίνητα και τον κόσμο και του φαινόταν περίεργο.

Λιποθύμησε τις σκάλες στο γραφείο μου. Θα πρέπει να μείνει ένα μήνα κλινήρης και στη συνέχεια να κάνει αρκετές φυσικοθεραπείες για να καταφέρει να περπατήσει.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια ο δικηγόρος κύριος Νίκος Αναγνωστόπουλος μίλησε σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον Μένιο Φουρθιώτη να ξυλοκοπήθηκε στις φυλακές ή να τον χτύπησαν κάποιοι εκτός.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Στις φυλακές τον πρόσεξαν όπως προσέχουν όλους τους κρατούμενους και οι συνθήκες ήταν άριστες συμπλήρωσε.

Όσο για την απαγόρευση που έχει επιβληθεί στον πελάτη του ώστε να μην μπορεί να βγει στην τηλεόραση ο δικηγόρος εκτίμησε ότι μπορεί αυτό να συμπεριλαμβάνει και τα social media, ωστόσο δήλωσε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης μόλις καταφέρει να ξεπεράσει το θέμα με την υγεία του θα προχωρήσει στην έκδοση εφημερίδας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Αγγαίος Ποθητός Όλγα Ντάλλα είναι ζευγάρι τελικά; Ολη η αλήθεια για το ριάλιτι

κατερίνα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε μόλις 0,8% παραπάνω τηλεθέαση από την Ιωάννα Μαλέσκου