in

Σκάρλετ Τζοχάνσον: Ολόιδια – έχει για σωσία της μία γιαγιά 78 ετών. Δες τη Viral φωτογραφία

Σκάρλετ Τζοχάνσον

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια. Η Τζοχάνσον έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στο Ζητούνται Γονείς και αργότερα έλαβε υποψηφιότητα για Independent Spirit Award Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Manny & Lo.

Πρίν λίγο καιρό ο χρήστης του Reddit Ντένβερ Ντοντ δημοσίευσε μία φωτογραφία της γιαγιάς του από το 1967, διαπιστώνοντας ότι τότε ήταν ίδια η Σκάρλετ Γιόχανσον.

H 78άχρονη σήμερα Τζεραλντίν όταν ενημερώθηκε από τον εγγονό της για την ομοιότητά της με τη σταρ, απλά γέλασε και είπε: «Ήμουν λιώμα σε αυτή την φωτογραφία». Μάλιστα στη συγκεκριμένη λήψη απεικονίζεται και ο σύζυγός της που πέθανε πέρυσι.

Διαφήμιση

Στο μεταξύ, επειδή η φωτογραφία πήρε δημοσιότητα και έγινε viral, έφτασε μέχρι την ίδια την Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία έφτιαξε ένα βιντεάκι στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, κάλεσε την ηλικιωμένη σωσία της να τα πιουν παρέα.

«Θα ήθελα να δω το μεθυσμένο σου πρόσωπο» λέει η ηθοποιός. «Θα ήθελαν να μοιραστώ ένα μεθυσμένο πρόσωπο μαζί σου. Πάμε για ένα ποτό Τζέραλντιν».

Δείτε τη φωτογραφία:

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Στέλα Μάξγουελ: Η σχέση με τη Μάιλι Σάιρους, τα ραντεβού με τον Κιλιάν Μπαπέ και άλλα για την πιο KAYTH γυνάικα του κόσμου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η selfie φωτογραφία που άφησε τη δική της ιστορία. Η μοναδική φορά που…