in

Σκάνδαλο μεγατόνων: Η παίκτρια ριάλιτι από τηλεόραση, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η σύζυγος που της τα κάναν ΕΜΕΤΟ

Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει η πασίγνωστη Ελληνίδα παίκτρια ριάλιτι τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση αφού αναγκάστηκε να χωρίσει με τον έρωτά της αφού ήταν παντρεμένος και η γυναίκα του τα έμαθε όλα.

Διαδραματίστηκαν σκηνές άπειρου κάλλους. Αυτοί που γνωρίζουν τα τι και τα πως και λύνουν την σιωπή τους στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια περιγράφουν απίστευτα σκηνικά. Με πρωταγωνιστές την πρωην παίκτρια ριάλιτι που θαυμάζαμε από την τηλεόραση και μετά το Instagram, τον επιχειρηματία που όλοι τρέμουν και την σύζυγό του αφού έμαθε το παράνομο σοβαρό ειδύλλιο του συζύγου της.

Στην καλλιτεχνική πιάτσα όλοι γνωρίζαμε για αυτή την σχέση…αλλά που να τολμήσεις να αναφέρεις ονόματα. Παρόλα αυτά όμως οι δυο τους κατάφεραν να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους κοντά στα δύο χρόνια.

Διαφήμιση

Οι καλοθελητές όμως ή κακοθελητές για την ακρίβεια, έκαναν δουλίτσα, ενημερώνοντας την σύζυγο που απείλησε με διαζύγιο μεγατόνων…

Και σύμφωνα με όσα φημολογούνται ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να δώσει τέλος στον έρωτά του με την όμορφη παίκτρι αφήνοντας την όμως με το παραπάνω.
Σπίτι, αυτοκίνητο και πανάκριβα κοσμήματα.

Ποια έιναι; Δείτε στο Instagram ποια έχει νέο σχετικά αυτοκίνητο με σήμα το αστέρι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
eirhnh sterianoy

GNTM: Η Ειρήνη Στεριανού είναι πλέον ΥΠΕΡ-ΣΥΓΚΛΟ. Η φωτογραφία που ταρακούνησε το instagram

Βίκυ Καγιά: Το απόλυτο nude σύνολο φόρεσε η Shopping Star της καρδιάς μας