in

Σελώσου: Η Κλαούντια Ρομάνι στη σέλα – Κάνει ποδήλατο με ανύπαρκτο στριvγκ και γελάει όλο τρέλα

Η Κλαούντια Ρομάνι, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού μοιράζει υπογλώσσια και εγκεφαλικά. Η πιο γνωστή φίλαθλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αγαπημένη της σκουάντρα ατζούρα στο Μουντιάλ του Κατάρ 2022 όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να μένει με τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν πέρασαν πάρα μόνο λίγες μέρες από τη μέρα που φύσηξε το αεράκι, σήκωσε το φουστανάκι και φάνηκε το…. λουλουδάκι και η Κλαούντια Ρομάνι είπε να μας το δείξει και μόνη της.

Διαφήμιση

Σε παγκόσμια αποκλειστική σας φέρνουμε μία paparazzi φωτογραφία με την Κλαούντια Ρομάνι να κάνει ποδήλατο και να γελάει.

Θυμάστε το στιχάκι που λέγαμε όταν ήμασταν μικροί, “σε είδα στο ποδήλατο, γελούσες όλο τρέλα, αργότερα κατάλαβα πως έλειπε τη σέλα”. Ε αυτό! Απλά στην περίπτωση της Κλαούντια Ρομάνι μπορεί να μην λείπει η σέλα, λείπει το μαξιλαράκι βέβαια, και όπως μπορείτε να δείτε η Ιταλίδα καλλονή κάθεται πάνω σε σκληρό μέταλλο!

Όχι βέβαια ότι αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία σε αυτό. Τα γιγάντια oπίσθια που διαθέτει λειτουργούν ωσάν μαξιλαράκι και δεν ζορίζεται καθόλου!

Αντίθετα δείχνει να το απολαμβάνει. Οι πληροφορίες λένε ότι άντεξε περισσότερο από δύο λεπτά, χρόνος ικανός ώστε να βγουν οι σωστές παπαράτσι φωτογραφίες!

Μία από αυτές βλέπετε αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του koolnews.

Θαυμάστε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βάστα γερά – Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι γυμvή στο κρεβάτι και στην πισίνα – Φωτογραφία και Βίντεο

Αρης Αποστολιδης – The BAR: “Κουτούπωσε” στις τουαλέτες του ριάλιτι. άκουσέ τον τώρα να τραγουδά