in

Σάββας Πούμπουρας: Κουνάει το δάχτυλο σε αυτούς που προσφέρουν Φιλοξενία σε ένα ζώο

Σαβαβς πουμπουρας για τα ζωα

Πάλι με λάθος τόνο και λάθος βίντεο ο Σάββας Πούμπουρας περνάει το μήνυμα εντελώς… λάθος.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καμένα ζώα, ζώα που χάθηκαν και δεν έχουν μάθει να ζουν στο φυσικό περιβάλλον ως αδέσποτα, υπάρχουν ζώα που χρειάζονται βοήθεια και φιλοξενία και προφανώς κάθε ένας που μπορεί να φιλοξενήσει ένα τέτοιο ζώο το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει.

Το ζώο έχει άμεση βοήθεια τώρα σήμερα χθες, αυτό είναι το μείζον και για αυτό έχει γίνει η γιγάντια αυτή προσπάθεια μέσω των social media να βρεθούν ανθρώποι να φιλοξενήσουν ζώα.

Διαφήμιση

Ο Σάββας Πούμπουρας που πάλι θα τρέχει να ζητάει συγνώμη, με έναν απειλητικό τόνο τονίζει στους ανθρώπους ότι αν πάρετε ένα ζώο τώρα μπορεί να χρειαστεί να το κρατήσετε βδομάδα μήνα μήνες να θέλει φαγητό νερό έξοδα και τα λοιπά.

Όλα λάθος ξανά. Ή παίρνεις το ζωο τώρα και το σώζεις σήμερα και για αύριο θα δεις αν θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης του ή αν θα πάει σε κάποια δομή ή το αφήνεις και πεθαίνει επίσης τώρα και δεν κοιτάς τίποτα για αύριο.

Με την ίδια “πουμπούρεια λογική” και συλλογισμό αν πηγαίνεις κάπου και δεις ένα τροχαίο, εναν τραυματισμένο, κάποιον που να χρτειάζεται βοήθεια μη σταματήσεις γιατι θα πρέπει αν τον σώσεις να χρειαστει να τον μεταφέρεις και να χάσεις χρόνο άσε που μπορει και να τρέχεις μάρτυρας σε δικαστήρια…

ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΟΛΟ

Την ώρα που τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα τρέχουν τρομαγμένα και καμμένα είναι τουλάχιστον ηλίθιο να σηκώνεις αυτό το βίντεο στα social media για να προκαλέσεις ξανά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Απάτη: Έτσι σου κλέβουν τους κωδικούς της τράπεζας. Ολοι οι τρόποι. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το. Πως θα προστατευτείς;

Χριστίνα Κολέτσα: Μαγικά φιλιά το νέο της τραγούδι