in

Σάρον Στόουν: Ποιο σταυροπόδι; Με see-through ΧΩΡΙΣ σουτιέν διαλύει το Internet. Φωτογραφία

Η Σάρον Στόουν έγινε γνωστή για το αδιανόητο άλλαγμα στο σταυροπόδι που έκανε στην ταινία βασικό ένστικτο, στο οποίο δεν φορούσε εσώρουχο!

Φαίνεται πως αυτή η συνήθεια της άρεσε και την υιοθέτησε και στην υπόλοιπη ζωή της! Και όταν δεν φοράς το κάτω εσώρουχο, ε δεν χρειάζεται να φοράς ούτε το πάνω!

Η αλήθεια είναι πως Σάρον Στόουν παραμένει και δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας, των πιο sexy celebrities, μία 30ετία τώρα.

Διαφήμιση

Η Sharon Stone είναι άνω των 60 ετών πλέον αλλά διαθέτει σιλουέτα εικοσάχρονης κοπέλας.

Ξέρει να προκαλεί με τον τρόπο της και να αποκαλύπτει την sexy της πλευρά.

Έτσι δεν είχε κανένα θέμα όταν απαθανατίστηκε από τους paparazzi, σε γνωστό εστιατόριο του West Hollywood, με total black look, μπεζ πανωφόρι και ankle boots. Άβαφη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της χαλαρά πιασμένα, έδειχνε απλή ωστόσο αρκετά εντυπωσιακή!

Το μαύρο see-through top της αποκάλυπτε το στήθος της, αφού η ίδια είχε επιλέξει να μην φορέσει σουτιέν και να μας δείξει τα κάλλη της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ματιές στο Παρελθόν: Η Σίσσυ Χρηστίδου μας λέει καλημέρα με το εσώρουχο της. Δίπλα ο Αρναούτογλου. Viral βίντεο

Κουράστηκα να κρύβομαι. Είμαι ομοφυλόφιλη: Όταν Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ το «ξεφούρνισε». Μετά έγινε άντρας