in

Σάρα Σαμπάιο: Η αρχή έγινε με τα μαλλιά στο στήθος. Το τέλος όμως ηταν ΟΛΟΓΥΜΝΟ και ΚAYTO


Είχαμε πάντα την απορία πως τα μοντέλα που κάνουν φωτογραφήσεις σε παραλίες αντέχουν τόση ώρα πάνω στην καυτή άμμο, όμως όσο περνούσαν τα χρόνια αντιλαμβανόμασταν ότι είναι πιο καυτές από την άμμο οπότε όλα εξηγούνται. Το αυτό συμβαίνει και με την Sara Sampaio.

Η Σάρα Σαμπάιο έγινε γνωστή μέσα από την καμπάνια της Pantene το 2007 όπου κέρδισε το διαγωνισμό και υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο. Έκτοτε η καριέρα της πήρε τα πάνω της και το καυτό μοντέλο φροντίζει να μας αναστατώνει μέσα από κάθε της φωτογράφιση.

Αν και Άγγελος δεν διστάζει να ποζάρει σαν…γατούλα η Sara Sampaio.

Διαφήμιση

Απολαύστε την και… καλό κουράγιο.

Η Σάρα Σαμπάιο μας ε΄χει χαρίσει και μερικά εντυπωσιακά γυμνά! Πέταξε από πάνω της τα εσώρουχα και έμεινε γυμνή μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η Σάρα Σαμπάιο άφησε πίσω της για λίγο τις φωτογραφίσεις για την διάσημη εταιρία εσωρούχων Victoria’s Secret και πόζαρε για τον Μαριάνο Βιβάνκο που μας έδωσε την πιο σέξι παρουσία του διάσημου Αγγέλου.

Τα αποτελέσματα πάνω από μόνα τους..

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Το «καλλιτεχνικό» Viral βίντεο της Ζέτας Δούκα: Κατεβάζει το στρινγκ και κάθεται ολόγυμνη μπροστά στο φακό

Olivia Pierson: Η αρχόντισσα των selfie – Η Ολίβια Πίρσον είναι για να την κοιτάς στα… μάτια