in

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της να παίζει στο χιονισμένο κήπο του σπιτιού τους

Δείτε το υπέροχο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram η παρουσιάστρια

Στα λευκά έχει ντυθεί σχεδόν όλη η Ελλάδα, με τους celebrities να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα και βίντεο από το χιονισμένο τοπίο. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (25/1), η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της, Μαρίνα, να παίζει στο χιονισμένο κήπο, παρέα με τον αξιολάτρευτο σκύλο της οικογένειας. Αναμφίβολα, το χιόνι είναι η χαρά κάθε παιδιού!

Διαφήμιση

«Η Μαρίνα και ο Σούμο παιζουν στον χιονισμένο μας κήπο! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι!» σημειώνει στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης κατοικεί στα βόρεια προάστια της Αττικής, συγκεκριμένα στα Μελίσσια, όπου εκεί οι δρόμοι, οι κήποι και οι στέγες των σπιτιών έχουν καλυφθεί από αρκετή ποσότητα χιονιού. Σήμερα, τόσο οι δημόσιοι όσο και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν θα πάνε στον εργασιακό τους χώρο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, μετά από κυβερνητική απόφαση. Επομένως, η Ελένη Μενεγάκη έχει χρόνο να απολαύσει βόλτες στο χιόνι με την οικογένειά της.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Ακυρώθηκε η πτήση της από το Παρίσι στην Αθήνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Evangelie Smyrniotaki: Το νέο it girl προτείνει vesper heels